Přejít na obsah

Hodinářství Zlatnictví Jihlava


zibarek

Doporučené příspěvky

Moje pocity s jednanim s Tovys jsou rozporuplne. Na webu uvadi, ze se lze dotazat na lepsi cenu, coz jsem v pripade Tagu udelal. Prislo mi dlouhy psani o tom, ze mi vse vysvetli a teprve pri osobnim jednani udela cenu.

Zvazuji jeste jine hodinky v jinem obchode a tak jsem poslal dotaz, tak jak jeho web vybizi. Nechci se potkat (ma to ke me daleko a v pripade, ze bychom se nedohodli to povazuji za ztratu meho i jeho casu). A proto prosim o sdeleni ceny - uz bez odpovedi.

 

Tyden na to se vyskytla cesta do Prahy, tak jsem se stavil v Jihlave. Hodinky vyzkousel, zvolil jinou variantu - p. Vyskocil bohuzel nebyl pritomen a aniz bych se ptal, obsluha doporucila napsat si o cenu.

Coz jsem ucinil s tim, ze po sdeleni ceny se uz dohodneme. Opet vykopirovamy ten samy text co minule a navrh na setkani...

 

Tak nevim, jestli je to podminkou. Proste chci, aby mi sdelil cenu a nasledne poslu objednavku.

 

Chodim sem pro info, ale nejsem vylozene chronomagor, neumim si s nikym, a uz vubec ne odbornikem, dlouze povidat o hodinkach. Jen me mrzi, ze toto p. Vyskocil neumi pochopit a bez toho cenu nesdeli. Nac tedy ma na webu funkci s takovym dotazem?

 

Asi mate jinou zkusenost, pro me je to signal k tomu, ze koupim jinde, kde mi nikdo neklade podminky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tak jsem tam nakouknul co tam mají hezkého a koukal jsem na Mido co se tu teď poflakujou

 

vtipný je dotaz na cenu .... OK .... tak to tak mají nastavený to se nedá nic dělat

 

pak jsem překliknul na seznam a vyskočila na mě reklama s cenou  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Já tam kupoval Tagy Calibre 16 a než jsem tam jel tak probíhalo hodně hovorů a dotazů a vždycky byl pan Vyskočil velmi ochotný, když jsem se mu nedovolal, vždy zavolal zpět. Když jsem tam dorazil, tak bylo jednání super, ale bylo vidět, že je trochu rozlítaný a má toho asi hodně, cenu na které jsme se dohodli si nepamatoval, ale během chvilky jsme to vyřešili. Paní v obchodě byla taky v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ahoj, tak já naprosto čerstvá a velmi pozitnivní zkušenost s p. Vyskočilem.

Mailová komunikace k věci, domluva na ceně k oboustranné spokojenosti, telefonické hovory v přátelském duchu, osobní předání v kavárně, oproti plánu jsem s ním pokecal skoro hodinu, ukázal, vysvětlil (ještě mi zaplatil džus  :P ) a nový Mido jsou doma

Joe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Zdravím, zkušenost z aktuální doby.

Kupoval jsem Hamilton khaki King Auto.

Komunikace po mailu rychlá, cena o něco lepší než jinde. Osobně jsme se neviděli. Objednával mi champagne verzi cifru, chtěl jsem na prodejně vidět i tu černou, ale ta se mezi tím prodala, bylo to v období Vánoc. To mě trochu zamrzelo, schoval mi jen tu světlou verzi co objednal ze švýcar, mimochodem to trvalo tři týdny....Jinak spokojenost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Zdravím,

také přidám aktuální zkušenost - jednoznačně kladnou, za mě naprostá spokojenost.

E-mailová komunikace s panem Vyskočilem byla bezproblémová, odpovědi rychlé, rezervace posledního kusu vybraných hodinek, domluva na termín, kdy si je přijdu osobně prohlédnout a vyzkoušet (na sobotu - nejsem z Jihlavy), smluvní cena. Při vlastním zkoušení nebyl pan Vyskočil na místě, ale jeho kolegyně byla o všem informovaná, včetně dohodnuté ceny. Na místě jsem ještě pro srovnání prohlédl a vyzkoušel některé další hodinky, nebyl s tím žádný problém. Nakonec jsem koupil ty "předvybrané", proběhla úprava tahu, zabalení, zodpovězení několika dotazů k záruce, případnému servisu apod.

Pokud má někdo opačné zkušenosti, pak těžko říct proč, ale já hodinářství mohu vřele doporučit.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Koukám, že je tu na Tovys spousta pozitivních ohlasů, hlavně pokud jde o přístup při prodeji nových hodinek.

Já bohužel musím přidat negativní, jako někdo kdo neplánoval utratit tisíce za hodinky nové, ale "jen" přišel jako běžný člověk z ulice a nechal si vyměnit baterii. Hodinky mi byly vrácené s poškrábaným sklíčkem, čehož jsem si všimnul až za pár minut po návratu domů. Vrátil jsem se zpátky, ale jak obě paní na prodejně, tak paní vedoucí (na kterou jsem si musel půl hodiny počkat), odmítly jakoukoliv zodpovědnost. Prý jsem si hodinky nějak poškrábal sám, u nich k tomu nemohlo nijak dojít, a nemám jak dokázat že by za to mohly ony. Jak jsem to mohl udělat nevím, a ony mi to vysvětlit taky nedokázaly.

Za mě tedy rozhodně obchod, který už nikdy v životě nenavštívím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...