Přejít na obsah

Co pijete?


31682

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...

Před tím, než Božkov udělal Republiku, pil jsem Tullamorku..... po padesátinách mám slušnou zásobu Republiky.... za pozornost stojí ta uprostřed....

 

IMAG1096.jpg

 

Ty dvě sedmičky už jsou pryč.... :-)

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vám ta republika fakt tak nechutná? Tak plantation to není, že jo, ale za 10?/250 kč sedmička vcelku pitelný rum... V hospodě piju většinou citrus fernet, ale republika tu má celkem úspěch a oproti klasickému božkovu to vnímám jako posun o 1000 procent

 

E: doma domácí destiláty, bohužel mám velkou zahradu a letos 1100l trnek, 122l trnkové a ešte mám ešte jeden kotel nachystany jablek, soused už měl plno, tak mi to dal :)

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem nejdřív napsat, že to zase jako Titte ne, ale možná je to s Morganem pravda. Na druhou stranu - jestli byl záměr nějak přiblížit chuť Republiky základnímu produktu, tak klobouk dolů před míchači, takže má shaggy recht. Pamatuju si to ale matně, ze zvědavosti koupená Republika byla dolemtána s kolou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Repeubliak mi moc nechutná...na běžnou stolní konzumaci je nejlepší klasický Božkov. Jó, když si chcete o rumu popovídat, ochutnávat,  vést odborné debaty, či znalecky točit skleničkou a strkat do ní frňák - uznávám, jsou jiné značky. Ale když vás všechno sere a chcete, ať se vám u pivka rychle točí šiška, tak neznám nic lepšího než Božkov.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U me je o zvyku.

 

Kdyz jsem si poprve dal whisky, tak mi to prislo jako redidlo. Pil jsem vselijaky ty svestky, merunky, tuzemak, koskenkorvu atd. Pak jsem si zvykl na whisky a leta nepil nic jinyho.

 

Pred casem jsem zacal s rumem a prisel mi hnusny. Ted jsem si zvykl, a zase nemusim whisky...

 

Ad rum, piju vetsinou Republiku a Pampero Aniversario (PA). Kdyz prejdu z PA na Republiku, prijde mi to jako sladky tlamolep. Kdyz prechazim opacne, PA mi prijde takove stiplave, palive... tak fakt nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...