Přejít na obsah

higuchi a seijapan


dr.snake

Doporučené příspěvky

Za mne Seiya super. 4.8. ve 23:00 objednáno a zaplaceno, 10.8. odpoledne jsem si nesl zásilku spokojeně domů.

 

Celou dobu jsem zásilku sledoval v rámci trackingu EMS, po zobrazení statusu o zaslání dopisu s žádostí o plnou moc jsem volal obratem na poštu 120, kde mi i přes to šílený vedro, který tam maj, velmi ochotná paní sdělila veškeré detaily, poslala informace o zásilce do mailu a s nimi jsem vyrazil na Plzeňskou pro balíček. S celníkama to byla rychlovka, fronty nebyly, zaplatil jsem, dostal jsem balíček a dnes už spokojeně nosím nový časoměřiče na zápěstí. Balení bylo excelentní, všude bublinky a výstelky, hodinky byly onálepkovaný, Seiya poslal i japonskej Seiko 2015 katalog včetně ceníku a jako pozornost hadřík na leštění hodinek s logem SeiyaJapan. Prostě paráda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

Tak uvedu svojí čerstvou zkušenost s nákupem. Hodinky jsem objednal a zaplatil kartou ve středu večer, v pondělí jsem zjistil, že už od neděle se válí v Praze na vyměňovací poště. Skoro se mi tomu nechtělo věřit. Následovalo celní odbavení a od dnešního poledne je mám u sebe. Kromě objednaných SARB033 přiložil pan Kobayashi do balíku i aktuální Seiko katalog a pěknej modrej hadřík na čištění. Takže s obchodem jako takovým v podstatě maximální spokojenost.

Jediným problémem jsou ty dvě proklatý slůvka "free shipping" na detailu objednávky a na stránkách e-shopu, tudíž si celníci k ceně hodinek připočetli do základu DPH i poštovný, který podle jejich tabulek dělá cca 502,- Kč. Takže s tímhle bohužel počítat. Nevím, jestli by se s panem Kobayashi nedalo domluvit, aby zaslal doklad, kde bude uvedeno "shipping included". Sám jsem to nezkoušel.

Rozhodně ale můžu obchod jenom doporučit.

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ja mam s Kobayasi-san tie najlepsie skusenosti.

Posledny obchod: 20.7. platba, 21.7. odoslane, 27.7. mail z posty kvoli precleniu, 29.9. postovym kurierom tovar dodany domov.

Sucasny obchod: 20.9.zaplatene, od 21.9. na ceste...predpokladam rovnaky priebeh.

 

Z dopravy som nikdy neplatil ziadne dalsie poplatky. DHP bola vzdy vyratana postovym colnym uradom podla mnou dodanej vysky platby z paypal, nic viac.

Plus polatok poste za preclenie, ale to bolo naposledy okolo 2,50e alebo take nejak, ani si to nepamätam.

 

Velmi mile mi pride, ked Kobayashi-san si po kazdej objednavke najde chvilku na osobny mail a podakovanie za opätovny obchod.

Ze nejde o kopirku je jasne, kedze vzdy preberieme nejake tie sukromne pokeci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...