Přejít na obsah

Hamilton intra-matic


MarcelG

Doporučené příspěvky

Ano, toto je přibližně design, který na vintážních H cením. 2892A2 - adekvátní, dobrá volba.

Ale pořád jsou tam "vady" současných trendů a SWATCH: zbytečná masivnost a oversize, ty nerezové na nerezovém tahu mají takové "nedůstojné" masivní provedení, H byly především subtilní oblekovky, nikoliv divers/pilot k obleku. Korunka je v porovnání s Thin-o-matic Buren mov. nevyvážená. Šroubky na dýnku snad nemyslí vážně, to tam prdli první co měli v šuplíku? Vadí mi to proto, že to zapuštění bude zachvíli nechutně plné a čistit se bude dost blbě. Navíc požadovat u oblekovek konstrukci vhodnou pro sportovní hodinky ... dýnko nelícuje - velká vada.

Vím že krom hodně starých in-house H si nikdy na optický upgrade strojků nepotrpěl, ale když už je tam průhled, mohli by si trochu pohrát i pár modrých šroubků udělá divy.

Preferoval bych sekundovku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě mají zelenou. Mně se líbí vážně moc. Drobné vady tam jsou, to připouštím, ale není to nic fatálního. Za mě by snad nemuselo být tolik textu na ciferníku. Umím si představit, že bych jim INFRA-MATIC vypustil a vůbec by to nebylo na škodu. Navíc mě trochu ruší, že je tam kombinace dvou stylů písma. Jsou to decentní hodinky a to chce eleganci. Jinak jsou fajn a nezlobil bych se za ně ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...