Přejít na obsah

MKii Kingston


tmoris

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Parádní klasika...můžu se jenom zeptat na kolik tě vyšly? Tenhle klasický styl mě už nějakou dobu láká

 

je to uz tak davno, co jsem je objednaval, ze si nejsem jisty. objevil jsem je az v druhe fazi (general order), takze o neco vic nez plank order, ale bylo to tusim mene nez 1k usd. ted mam jeste prepaid na plank order k project 300 a panam.

 

bezchybne,kedy dorazia?

 

nekdy na podzim tento rok. doufam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
Návštěvník Kamil

Všiml jsem si toho vlákna až teď. Trochu moc okatá kopie, skoro jako fejk. Jaký je v tom strojek?

 

 

EDIT: A když jsem se trochu rozhlédl po webu, ta firma dělá ještě kopie původních Seamasterů, taky Fifty Fathoms a bůhví co ještě dalšího. :(

EDIT2: Aha, už to vidím, jsou v tom ETA strojky, stejně je to hnus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě Benrus a pár dalších..

 

Taky nevím, jestli chci dát tyhle prachy za homage. Každopádně lepší repliku submarineru jsem ještě neviděl. Třeba steinhart nebo raven vintage 40mm jsou ok, ale vždycky mě tam prostě něco štve.

 

Další věc, kterou nevím je, jestli mám chut si něco kupovat od člověka, co mi za dva týdny není schopný odepsat na email :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky jsou to fakt pěkný. Jen nějak nevím, jakej je rozdíl mezi poctou nějakému skutečně vychytanému a osvědčenému modelu jiných uznávaných značek a normální fejko kopií typu MM, Parnis a dalších "proslulých" značek. A ještě k tomu čekací doba jako kdyby ty designy sami vymýšleli.

Upraveno uživatelem speedwalker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Az ted o vikendu, potom co jsem impulzivne poridil Raven vintage, jsem poradne nastudoval vsechno o MKii Kingston a je to nadhera. Skoda ze je to davno pasé. Nejaka sance na Nassau asi jeste bude, zapsal jsem na mailing list, ale Kingston se zlatyma rucickama bych radsi, z druhe ruky se obcas asi objevi, ale na druhou stranu za  2tis dolaru uz mi to prijde na hrane.

 

Co je pro me naprosto nejvetsi pecka z celych hodinek je ten jejich tah. Je to pro me asi svaty gral vsech tahu, od te doby co jsem ho videl na Explorerech a starych Subech, tak po nem touzim. Prijde mi, ze se nekteri butik vyrobci snazi navodit kvalitu tahu tlustymi plnymi clanky, ktere maji casto pres 3 mm na vysku, vaha tahu je silena, zuzeni neni zadne nebo max na 18mm a pohodlnost noseni jde do kytek.

Schvalne jsem po 3 dnech s Raven vintage nasadil na pul dne Suby 16610 a ten lehky, zuzujici se, "plechovy" tah je nesrovnatelne lepsi. Navic ty tluste tezke tahy nedavaji vyniknout pouzdru a hodinkam samotnym.

 

 

post-17375-0-79269800-1369160344_thumb.jpg

 

post-17375-0-89654100-1369160347_thumb.jpg

 

Kazdopadne, budu ted na webu Mkii casty navstevnik :-) Treba v MKii udelaji nekdy dalsi projekt na zaklade Submarinu s explorer cifernikem a to bych si nechtel nechat ujit. Od Rolexu uz se asi nikdy Subu s Explorer dialem nedockame, ale kdyby jim nahodou ruplo v kouli a neco takovyho udelali, podle me by jim nejenom sberatele rvali ruce.

 

post-17375-0-80282600-1369160807_thumb.jpg

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nehazej flintu do zita, urcite se da sehnat i par stovek pod 2k. ja jsem treba behem sve cesty do US v unoru sehnal kingston serial 007 za 2,2k, coz byla hodne velka haluz a povazuju to za hodne dobrou investici. non-plankkit se da podle me trefit i kolem 1.5k, ale da se cekat postupny rust ceny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...