Přejít na obsah

Kolikery máte hodinky?


safi

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

.... mě takhle mluvu przní jen internet,

S internetem se potýkám už dost dlouho, ale ty tvoje zkratky jsem si stejně musel najít. Asi to bude tím, že nechodím na nože.:D

 

EDIT: Ale k tématu. Nějak mě ty hodinky neberou jako zezačátku. Plánuju nechat si jen čtvery. Společenské Armand Nicolet, Victorinox na všechny ostatní příležitosti a dvoje kultovní starší Seika pro zábavu. A dám si chvíli pokoj, shromáždím nějaké finance a pak koupím něco, co by stálo za to zdědit.

post-147-078791100 1283196852.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam zatim 3 kousky.

 

1) Omega Seamaster - Bond limitka - na kazdy den

2) Heuer Autavia - ke kombineze na okruhy a na dalsi jezdeni autem

3) Fortis B-42 Marinemaster - na vikend

 

Prave jsem koupil watchwinder na 4 hodinky, takze me ceka jeste jeden nakup. Kandidat je Rolex Milgauss. Nebo neco od IWC. Pak uz byl mel tech nakupu nechat. Zacinam chronomagorit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakož to nový chronozávislák mám hodinek o něco málo více než pár.Mám jedny hodinky STORM, taková modrá bublina. Už je nenosím, ale pořád se na ně koukám.Pak mi mají přijít jedny CASIA Protrek SGW-100 určené na sport a běhání.A pak jedny starší oblekovky PRIM.Na pořádné hodinky zatím čekám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem prodal potápky, mám kromě digitálek na sport pořádné hodinky jen jedny a překvapivě zjišťuji že to stačí, ale asi je to krátkodobé, protože už týden vybírám potencionální nový přírůstek. Dvoje až troje hodinky, každé na jinou příležitost, mi přijde jako optimum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ani nevim presne - cca 15, 4 kousky jako srot na nahradni dily nebo na repasi - nejak nemam porad cas to vyresit; 5x vintazni mechaniky, ktere obcas doma pomazlim, 2x vintazni digi - stejny pripad a pak G-SHOCKy, Orange monstra, SEIKA Spirit a Orienty, ktere pravidelne stridam podle situace a potreby

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...