Přejít na obsah

Casio DBX-100


Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk

Nebylo to vůbec špatný, mělo to jen malinkej háček - já to udělal tak, že jsem naskenoval hodinky, oříznul obrázek, aby zůstala jen klávesnice a upravoval velikost, až jsem dosáhl skutečný velikosti klávesnice..pak jsem to vytisknul na obyč. papír a ten zatavil mezi dvě průhledný folie. Akorát že po okrajích bylo třeba nechat kousek (cca 1 mm), aby se folie k sobě zatavily, tím se ovšem zvětšila celková velikost klávesnice o ty okraje a nesouhlasilo to s pouzdrem hodinek..když jsem jí zase ostřihnul na správnou velikost, mělo to tendenci se rozpadnout. Asi 2 kusy se povedly, že to drželo dobře, ale v praxi to nemám vyzkoušený, co by to vydrželo. S lepším vybavením by to ale mělo nějak takhle jít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
Návštěvník Chilliluk

Tak já sem musím zase aspoň něco napsat, i když si tu asi budu psát sám pro sebe. Někde výše se tu zmiňuji o DBX-100G, tedy "zlaté" verzi. Já vůl je pak sehnal a za docela dobrý peníze, byly plně funkční a displej měl jen malý bleeding (na té verzi je použit displej se žlutým pozadím, takže mnohem větší raritka než ten obyč.) ...tak jsem jim dal úplně novou klávesnici (z DBX-112, jak to dělávám - a ta se už nová taky jen tak nesežene) atd., prostě paráda...jenže pak mě něco chytlo a já je zase prodal. Kdybych je dneska měl, to by bylo něco...ty už fakt snad nikdy neseženu, od tý doby jsem je neviděl. No nic, tak jsem si tu sám na sebe postěžoval, jakej jsem vůl  :wallbash:

 

...ale chystám se do toho zase jít a věnovat se víc tomuhle modelu hodinek...já už toho taky viděl spoustu, co se týče digi, ale DBX-100 jsou prostě podle mě pořád nejlepší hodinky tohoto typu...nemůžu si pomoct :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...