Přejít na obsah

Longines Legend Diver


Chumpus

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak ony se daj pořád koupit ty s původním cifrem a neřekl bych, že se rychle vyprodaj nebo že je stáhnout z pultů, takže to nebude zase taková hrůza ... spíš z výše uvedených důvodů nechápu tu změnu.

Jestli chtěli ukázat, že jsou ty hodinky vodotěsný, tak se jim to fakt povedlo. Ještě by je mohli začít prodávat v plastovejch kufrech a dávat k nim žraločí zub na kůži ... pak by to už pochopil i úplnej ignorant.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ve výjádření Longines není napsáno, že autorem "evolution" je výrobce. Třeba jsou to originální LLD, kterým někdo modifikoval dial. Připadá mi to pravděpodobnější, než že by výrobce takhle zasáhl do designu. Nevidím pro to důvod.

 

... pak by tam asi nebylo, že je to "authentic model"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu tu nedůvěřivost. Je tu odkaz na člověka, který si je donesl od AD. Ano, dejme tomu, že zpráva ze zahraničního fóra (ač se jich objevilo několik a nezávisle na sobě) se nemusí brát úplně důvěryhodně. Ale pochybovat i o vyjádření výrobce? To už je trochu moc. Pavlucha si to jistě nevycucal z prstu.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Nechce se mi zakládat nové vlákno, tak to hodím sem.

Jeden prodejce na ebay napsal něco v tom smyslu, že indexy na jím prodávaných LLD vůči sobě velmi dobře sedí (pasují), když právě to, že vůči sobě indexy nesedí, je často popisovaný problém LLD.

Nesetkali jste se s popisovaným problémem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pomyslam na tento kusok uz nejaku dobu a mam otazku na ctenych majitelov. Jak je to s korunkami (hlavne s tou co ovlada lunetu) a vodotesnostou? Korunka je srobovacia to viem, ale jak su tam usporiadane tesnenia a kolko ich je, ma niekto informaciu? Ide o to ci sa predpoklada manipulacia s korunkou v mokrom prostredi. Snazil som sa prejst zahranicne fora a tam sa nazory roznia.

 

V zasade su dve moznosti,...

 

- jedni tvrdia ze mas nastavit lunetu "za sucha", korunku zasrobovat a uz sa jej nedotykat az kym hodinky zase nevyschnu.

- ini tvrdia ze srobovanie je na tej ktorunke koli ochrane pred samovolnou manipulaciou, s vodotesnostou to vraj nic nema a hodinky su rovnako dobre vodotesne so zasrobovanou aj s vysrobovanou korunkou a teda mozes si vo vode alebo aspon za mokra s lunetou blbnut ako chces. (toto by mi davalo z praktickeho hladiska vacsi zmysel)

 

PS: je mi jasne ze na seriozne potapanie su tu ine hodinky a s tymito sa nikto moc potapat nebude (a ja uz vobec nie) ale aj tak by ma to zaujimalo jak moc to maju v Longines doriesene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pánové - kdo máte LLD s nesedícími indexy - zkuste si přetočit vnitřní stupnici "dvanáctkou" na "šestku".

Sedí vám to pak přesně? Mně jo a myslím si, že v tom bude celej problém.

Prostě někdo blbě sesadil střed cifru s tou stupnicí a druhej pitomec při potisku dal vnitřní prstenec (nebo ciferník) obráceně.

 

Zkusím to nafotit a poslat přímo výrobci - ať se k tomu vyjádří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Hledal jsem to tehdy všude na netu, ale nedobral jsem se k výsledku.

Jediný co mám je mail z Longines, kde mě ujistili, že je to originál - prý inovovaná řada. Mám ale trochu pocit, že to poslala nějaká sekretářka, která se tím nějak moc nechtěla zabývat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě právě mě mate to, že, když je to inovace, tak na jejich stránkách je pořád fotka bez té "inovace".

 

Po LLD začínám díky propoknuté Chrononákaze čím dál víc koukat, jako po dalších asi definitivních hodinkách. A raději bych samozřejmě ty bez údajů o odolnosti.

Upraveno uživatelem bacil.357
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vám pěkně děkuju pánové...do teď jsem si toho nevšimnul, ale je to tak...indexy vs. luneta nelícují...žíly mi to sice nijak výrazně netrhá, ale stejně jsem lunetu o 180 pootočil, ať to pěkně sedí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...