Přejít na obsah

Cyber


Návštěvník beeep

Doporučené příspěvky

  • po měsících...
  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Milý Farky,

 

chtěl jsi se ( nezávazně a bez jakékoli zálohy nebo příslibu, přidat k hromadné objednávce do ČR ). Poté co jsme zjistili, že hromadná objednávka do ČR je nerealizovatelná, vzali všichni  věc hromadné objednávky za vyřízenou. Ty jsi se ozval po skoro třech měsících s tím co jako že je s těma hodinkama. Ani jsi se neobtěžoval sledovat informace ve vlákně, ani jsi za celou dobu neprojevoval jakoukoli snahu se na cokoli zeptat. Rád bych Ti zprostředkoval cokoli, co jde. Bohužel hromadná objednávka zařídit nešla, což všichni ví. Pokud z toho viníš mě, pláčeš na špatném hrobě. Ještě jsem takový  idiot, že jsem Ti dohledal a napsal, kde lze hodinky koupit v EU, pokud o ně stojíš. 

 

Setkání s lidmi, jako jsi Ty, je v mnoha ohledech poučné. Děkuji za zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý Farky,

 

v jednom máš pravdu pravdu,  nedošlo vůbec k ničemu ...

 

ani k objednávce ( nebylo jasné jestli lze hodinky vůbec koupit, když standartní cestou to nešlo ) ani k plabě ( nevědělo se kolik by to stálo, pokud by se vůbec hodinky podařilo získat jinou cestou než posláním do ČR, ani zda lze platba udělat jinak než paypalem nebo kartou vydanou v ČR ) natož k záloze. Nedošlo  ani k žádnému čekání ( protože nabídka byla jednorázová a do ČR nerealizovatelná a jiná podobná možnost získat tyto vyprodané hodinky nebyla ), takže nemohlo dojít k nějakému čekání  na něco co nebylo k dispozici ani jinde.

 

Myslím že by jsem mohli tuto trapnou debatu uzavřít. Rozhodně to pro mě je zkušenost velká, ( doposud jsem se mockrát setkal s tím, že si  někdo něco za jasně danou cenu a v předem daném termínu objednal a pak nezaplatil a nebo se vymluvil proč koupit nemůže. Teď si musím dávat pozor i na výkřiky typu: já bych je chtěl taky, mysli na mě, fakt o ně stojím, já bych je jako fakt potřeboval, kdyby to šlo je nějak koupit, tak bych se s Tebou pak nějak domluvil - toto všechno si totiž může nováček vyložit jako  jednání a domluvu ).  

 

Apropo. Prodávající má vždy svaté právo prodat komu chce, takže pokud někdo v USA do ČR prodávat nechce, tak je to jeho volba. Stejně tak pokud prodávající na Chronomagu má deset zájemců na koupi a jedny hodinky, je jeho právo prodat tomu, koho zná, s kým má zkušenost, s kým kamarádí, s kým chodí na pivo, kdo zaplatí nejrychleji, kdo bydlí za rohem, kdo chodí s jeho ségrou, atd...  to pro příště, až by jsi se divil, že někdo upředností někoho jiného.

 

Jinak Ti přeji hodně štěstí a zdraví v roce 2015 

C.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník km.kmk

Moc tyhle pochvalny prispevky nepisu, ale se Cyberem jsem za ty roky obchodoval tusim trikrat mozna ctyrikrat a prave on patri k tem nemnoha , kterym jejich slovo verim, protoze plati...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

..... ahoj za 4 minuty jsem u tebe....... 3.59min tak to pro tebe mam :)              neveril jsem vlastnim ocim a usim ze takovi borci jeste existuji ferovi slusni spolehlivi a jeste se tvari ze je to normalni a bezne            diky davide ze jsem se stebou potkal

Upraveno uživatelem HROCH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...