Přejít na obsah

Parfémy


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po měsících...

https://www.topky.sk/cl/10/1733929/Na-Slovakov-cihaju-podvodne-e-shopy--Staznosti-na-TIETO-3-obchody-neutichaju--lacne-fejky-za-poriadny-balik-

 

Tie eshopy uz na prvy pohlad vyzeraju podozrivo a z cien musi byt kazdemu jasne ze ide o fejky.

Napriek tomu tam ludia nakupuju a potom sa stazuju :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem na zkoušku koupil Amouage Interlude, Epic a Honour. Asi nejvíc mě bere Interlude, ale všechny po aplikaci smrdí jak stará ruská kurva, chce to trochu vyvanout... Vůně vydrží intenzivní mnoho hodin a není to tuctovka. Ženský, jak to zacejtí, tak docela zbystří :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Bohuzel mam srovnani kamenny obchod (Sephora,Fann) a El Nino drive nebo europarfemy a musim rict ze rozdil cca 800 az 900,-Kc se rozhodne nevyplati. Ty levny parfemy jsou tak zvane "redeny sračky" co bud nevydrzi na tele nebo casem zmeni i barvu. Bohuzel ale je to tak.

 

Opravdu?? Měl jsem za to, že je to jedno a to samé zboží s nižší marží. Nepočítám nějaké pofidérní eshopy , založené před týdnem někde v Horní-dolní. No jsem v šoku  :eek: .

 

Jaktože to mohou takto ředit? Hmm..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ti nevím. Podle mě ty opravdu velké e-shopy pokud by prodávali padělky, tak by si na ně brzy posvítili majitelé práv a policie. Jdou po všech možných přištipkářích z tržnic a že by nešli po opravdu masových obchodnících? Dost nepravděpodobné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Došel mi 200ml flakon parfémované vody Bleu de Chanel, který mi i po roce používání voní, tak jsem se plácl přes kapsu a koupil 100 ml parfému Bleu de Chanel.

Musím říct, že ta vůně je trošku jiná, subjektivně ještě lepší než EdP a výdrž mnohem delší, jak se dá u parfému předpokládat. 100% spokojenost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen bych uvítal 150ml.

A vydrží ti stovka aspoň na týden? :D

 

 

Ještě k tématu. Nemyslím si, že velké shopy jako Notino, Elnino, atd. by nějak ředily parfémy a ani to z originálního balení dost dobře nejde, řekl bych. Kamarádka spoluvlastní eshop s parfémy a podle ní je to nesmysl.

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamile: a proč teda když porovnám parfém od Notino a třeba nákupem z bezcelní zony na letišti tak ten parfém od Notino má po roce jinou barvu? A navíc i ta vůně je odlišná. Samozřejmě ty co tam kupuji pravidelně tak nemají srovnání ale věř mi že to rozdíl je. Nebudu psát že to ředí ale je to prostě jiná vůně po čase.Navic ten rozdíl cenový taky někde musí být znát. Něco podobného jako když porovnám originální náhradní díl od druhovýroby.

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. má po roce jinou barvu?

 

Podle mě je to urban legend a barva se mění podle skladování. Já ani nevím, většinou mi rok nic nevydrží. :)

Výjimkou je hnědé Gucci, které se už nevyrábí, to si chráním jako oko v hlavě. Přinutil`s mě ke srovnávací fotce. Načatá lahvička je právě z duty-free shopu na letišti, plná z Notina. Obě jsou staré 5 let, ne-li víc. Rozdíl v barvě nevidím.

post-65756-0-04758900-1536754821_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me prisel ten Bleu de Chanel mooc sladkej a silnej jako ze na vecer dobry, ale pres den me to vyslovene vadilo, takze jsem ho zkusil a dal uz nekoupil. Ja sem chanelu vernej skoro 20 let, porad a znova se vracim k platinum Ëgoiste a allure sport stribrnej, tyhle vune me nikdy neomrzi. A k velikosti baleni- az bude ten bleu na trhu dyl tak zacnou delat i 150, ja ted videl dokonce ve spanelsku v douglasu ten allure 300ml!!! Vypadalo to ja flaska chlastu v krabici;-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...