Přejít na obsah

2012 Aquaracer 500m Ceramic


MarcelG

Doporučené příspěvky

Za mě tak půl napůl- minulá verze s gumovou lunetou se mi líbí víc, tato je zase lepší než ta ještě starší. Spiderer to ale vystihl přesně- jsou nudný. Starší verzi jsem měl taky v hledáčku, ale TH je na mě trochu předražená a přeceňovaná značka (a to jsem vždy chtěl Carrery)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pouzdro je stejné, jak na Aquaracer 300m, nechápu proč na 500m, které byly jiné, lepší a mimořádně povedené, dají toto pouzdro levnějšího modelu. Hodinky jako takové se mi líbí, ale mají dost věcí, které by mi asi časem začaly vadit: lumi bod na lunetě, ten je hrozný; příliš výrazné orámování datumovky; vzor cifru mi přijde až moc výrazný, ale těžko říct, jak to vypadá naživo. Za keramiku ale palec nahoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Momentálně dělá Tag Heuer 16 typů Aquaracer. Tyto dále v různých barvách. Takže je otázka, jestli tento model nahradí některý z dosavadních, a nebo to pojede vedle sebe, což by bylo jenom dobře. Jinak za mně palec nahoru s výjimkou toho lumi bodu na lunetě. Ten to chtělo nějak umístit do šipky. A velikost je OK, pro každýho není 43 na jeho pracku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...