Přejít na obsah

popis pod avatarem


lexa

Doporučené příspěvky

JJ,dříve to bývalo od pětiset příspěvků a myslím, že tak do 2014, pak přišel UPG fóra, to to tehdá několik hodin nešlo a polovina zdejších z toho měla osypky (dokonce kvůli tomu byly vlákna tryzen) a musela si máčet varlata ve vlažné vodě, pro zklidnění. No a protože do té doby se tady kdejakej jeliman vysypával z mouder jak uhlí z tatry a měl za rok hnedle tisícovku, má nová verze nějakou "kvazi" chytrou fičuru, dneska se tomu říká, tuším už umělá inteligence a vyhodnocuje kvalitu příspěvků, takže ti to do nadpisu dovolí dát "vyšší" hodnost, až když napíšeš 500 "smysluplných a fórum a zdejší osazenstvo obohacujících" příspěvků ;-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak nevím proč máš pocit, že by tu modi mezi svátky měli viset 24 hodin denně a odpovídat na dotazy. Děláme to ve volném čase, víš? Možnost změnit popis je od 500 příspěvků, dřív to může udělat jen Kamil.

Dik za odpoved. Nemyslim si, ze tu jste 24/7. Jen jsem tu behem meho dotazu videl aktivnich vicero moderatoru. Nejmenuji ani neosocuji nikoho konkretne ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Rád tě mám, ale nastavovat nic nebudu. Ani nevíš, kolik mám podobných žádostí přes SZ, hlavně požadavky na možnost obejití pravidel prodeje. To bych pomalu nedělal nic jiného...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...