Přejít na obsah

Triumph vs. Moto Guzzi


Zmizík

  

76 hlasů

  1. 1. Kterou?

    • Triumph Scrambler
      33
    • Moto Guzzi V7
      43

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Tak nějak přemejšlím o výměně motorky. Tygříka ( Triumph Tiger 1050 ABS) mám rád ale co je mně to platný, když na něm vůbec nejezdím... Prej to chce změnu a člověk chytí druhej dech. Takže přemejšlím a přemejšlím a vlastně nevím. Čopra jsem měl ale přišel mně trochu srandovní, přece jen nejsem žádnej kántry boy, silničku nechci protože mně nebavěj okruhy, géeso mně přijde velký a nevyužitelný atd. atd.

Tak jsem myslel něco menšího, obratnýho, pohodovýho a důstojnýho a vymyslel jsem tyto dva adepty. Triumph Scrambler a Moto Guzzi V7. Cena stejná, výkon skoro taky, pojetí taky a design úplně jinej... Co mám teda udělat?

post-13313-092482000 1341826287.jpg

post-13313-054165500 1341826300.jpg

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jako úchyl na všechno z ostrovů bych měl jednoznačně říct "ber Triumpha", v tomhle případě bych ale byl pro MG. V7 má borec z ulice, ta motorka má fakt něco do sebe, neskutečnej sex-appeal, nádhernej zvuk, do města je prej výborná a na vyjížďky taky, i delší cesta se s ní dá absolvovat. Mám osobní zkušenost s Triumphem Bonneville a vůbec mě neoslovila, celkem dobrý svezení, ale nemá nic navrch a ten Scrambler mi přijde dost podobnej. To třeba Daytona je jiný kafe, kam se hrabou všechny R6, GSX-R a CBR. Z tohodle výběru bych byl ale pro italku, angličanka mi přijde poněkud nudná.

Upraveno uživatelem Mirek24
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se na Guzzině strašně líbílo, když jsem na semaforech na neutrál zatáhl za plyn, jak se to celý pěkně naklonilo doprava Posted Image

 

Kurňa, tys mi Zmizík dneska dal. Jsem si říkal, jak jsem to pověsil na hřebík, a teď zas tohle..

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klonil jsem se ke Scrambleru a teď se kloním k V7. Vyloženě café rejsra nechci, přece jen na tom chci víc jezdit, to je asi už víc designovka než na ježdění... Jinak řetěz mně až takovej problém problém nedělá, na tygrovi mám Scottoiler nebo jak se to jmenuje a řetězu si nevšimnu, jak je rok dlouhej. Dokonce se i nějak míň zasírá, či co...

To Horhe: Ty mně zas dáváš s Bejrou... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...