Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?


ivan_989

Doporučené příspěvky

Máte vyslovene iracionalnu averziu voči nejakej znacke, iracionalnu a nezdovodnitelnu, len preto že vam "zle" znie napr. alebo mate nevysvetlitelne zlý pocit a pod.? Že tie hodinky sú v podstate fajn, ale kvôli názvu značky by ste si ich nikdy nekúpili ? Ja mám takto Laco a Frederique Constant. Možno to je nejaká nepreskumana forma okp?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to ma asi kazdy a kazdy z ineho dovodu - pokial je racionalny, neni problem, proste znacka ti nevyhovuje, pokial iracionalny, suvisi to s tvojimi zazitkami a asociaciami s konkretnou znackou.. zla skusenost z minulosti napriklad, ktora sa nemusi konkretne tykat ani hodin, tie tam mozu hrad sekundarnu ulohu.. inak bezny psychologicky jav, nic vynimocne.. ja som mal napriklad donedavna averziu na BMW (kym som neuvidel M6, do toho by som si uz sadol :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Orient - to je hroznej název a logo taky nic moc.

Laco - hodinky pro cigána. Jednoho Laca dokonce znám. Laco Deméter se jmenuje.

No a z našich luhů a hájů je to MPM Quality. To je vrchol duševní impotence.

JVD by mi nevadilo, pokud bych nevěděl, co to znamená. Když jsem řekl kamarádovi, že má na hodinkách Jasněna Vláhová Design, tak je přestal nosit a koupil si Citizenky. Takže i člověk, který hodinkám nerozumí, může být jménem znechucen.

Jinak Elton taky nic moc. K mechanickým hodinkám mi to vůbec nesedí. (Jo a nepište mi, co to znamená a jak to vzniklo. Vím to.)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... breitling ... sam nevim proc a nebo kvuli cemu, ale je to tak ... :worried_anim: ... spousta jinejch znacek a hodinek se mi treba jenom nelibi nebo je nemusim ... breitling tak nejak vyslovene nesnasim ... :sad01_anim:

Upraveno uživatelem michal_45
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

JVD by mi nevadilo, pokud bych nevěděl, co to znamená. Když jsem řekl kamarádovi, že má na hodinkách Jasněna Vláhová Design, tak je přestal nosit a koupil si Citizenky.

 

Pokud by se české hodinky v kvalitě Citizenu jmenovaly"Občan",tak se vsadím,že by to kamarád na sto procent neudělal.Paradoxně vyměnil pravděpodobně Miyotu za Miyotu.Z toho čouhá taková ta naše česká malost.Ve Švýcarsku by se za národní jméno v názvu značky asi nikdo nestyděl.Tím nechci srovnávat kvalitní švýcarskou produkci s JVD-řeč je čistě o názvu.

Ono když si přeložíme slavná zvučná jména třeba hollywoodských hvězd,tak jsou to kolikrát taky pěkný blbosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...