Přejít na obsah

www.StrapShop.cz


Ondrej71

Doporučené příspěvky

Mým Steinum se zastesklo po novém řemeni tak jsem zacal pátrat kde a co pořídit a to co jsem hledal, super nabídku remenu, jsem našel na www.strapshop.cz.

 

Vyber nebyl jednoduchý, jednoduše proto ze nabídka je široká. Nabízí řemeny od Di Modell a od Rios. Vybral jsem hnědý Di Modell a světle hnědý Rios, objednal a nechal si poslat poštou, platba předem na účet. Velice příjemné mne překvapil dárek, který jsem při registraci obdržel zdarma - kvalitni nerezovy vystezejkovac.

 

Komunikace bezproblémová, řemeny dorazily za dva dny, super zabalené. Rios paráda, sedl jak .... na hrnec :-) , Di Model mi úplne nesedl, navic koncovka remenu byla do spicky, ne do kulata jak mela podle fotek byt, tak jsem si řekl ze jej pustím přes zdejší bazar dále. Příjemné me překvapilo, ze mi pan ze Strapshopu, Viktor alias Baker, okamžitě nabídl možnost řemen vrátit a buď dostat penize zpět nebo poslat náhradní Di Modell s kulatým koncem.

 

Shrnutí: moje dojmy z tohoto obchodu jsou více než dobre Je to vždy o lidech a jejich přístupu. Zde obojí hodnotím superlativy.

 

Viktore, díky a těším se na další nákupy ve Vasem obchode ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja ho nechcu chvalit, at ho nerozmazlim, ale nic jineho mne kua nezbude ... Pomoc s vyberem, live fotky, dodani a komplet servis na jednicku ! Toz kdo chce pekny - kvalitni opasek na svoje treba hnusne a nekvalini hodinky ma moznost. Proste bez obav vazeni ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zasilka ze Strapshopu dorazila. Presto, ze jsem objednaval minuly tyden zbozi, ktere bylo teprve na ceste od vyrobce, uz to mam na stole.

 

Musim ocenit perfektni baleni, ja mam tyhle doprovodny obrazky a vizitky v balicku moc rad, pusobi to na me dojmem, ze mi toho prislo hodne a ze se te zasilce v tom ci onom obchode venuji.

 

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pochvala za příkladný přístup. Dnes telefonát od Bakera k ujasnění objednávky. Netušil, že mluví se mnou - vystupuji v objednávce pod svou pravou identitou :-) - objednávka za pár korun a i tak jsem si připadal jako "náš zákazník, náš pán". Držím palce, ať se mu daří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem něco do vody pro své S.Oean II, Baker jako správny obchodník navrhnul pár variant, zvolil jsem pro ty hodinky Rios Next, následovalo bleskové vyřízení a dodání, příkladný obchod s naprostou spokojeností, vřele doporučuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento obchod můžu jenom doporučit. Vše naprosto v pořádku. Od pomoci s výběrem ( mám zápěstí nad 21 cm ), tak i s dodáním.

 

Pokud si budu v budoucnu kupovat řemen na hodinky, tak si ho koupím zde.

 

Řemen z krokodýlí kůže RIOS Lord XL - barva středně hnědá (06) 18 mm - přezka nerezová zlacená a hodinky PRIM.

PS: Fotit opravdu neumím.

post-13636-080229600 1347549169.jpg

Upraveno uživatelem JiPoLit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Příjemný obchod o kterém jsem se dozvěděl díky tomuto vláknu. Potřeboval jsem nutně nový vystěžejkovač a když už jsem dělal objednávku přihodil jsem řemen pro Primky a natostrap pro staré digitály. Vše proběhlo bez problémů, dneska jsem si už mohl hrát s výměnami a tahle objednávka určitě nebyla moje poslední.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...