Přejít na obsah

BALL Watch Co. ENGINEER Master II DIVER


kloubik

Doporučené příspěvky

Snad už to tady není, nedávno se info objevilo na OceanicTime blogu.

 

Revidovaná verze hodinek Engineer Master II Diver. Pouzdro by mělo být tenčí (13.3 mm vs. 14.9 mm) a přibyla ochrana korunky. Více rozdílů viz. foto a OceanicTime. Prodej by měl začít někdy v říjnu.

 

post-17375-022714900 1347226400.jpgpost-17375-054284100 1347226410.jpg

 

Tahle bílo černá verze na gumě se mi líbí asi nejvíc:

 

post-17375-086463200 1347226429.jpg

 

Photos: OceanicTime

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta nedotáhnutá nula, jak ji zmiňuješ, je ze zcela praktických technických důvodů. Ta vnitřní část nuly na lunetě musí být spojena s plochou lunety, aby ji mělo co "držet". Kdyby byla nula uzavřená, tak to přes tu trubici s tritiem není možné a muselo by se to řešit podložením ze spodu a byla by to při otočné lunetě komplikace. Takto je to vyřešeno.

 

Mě se obecně u Ballů ty čísla i v číselnících vyskládané z tritiových trubic nelíbí. Sice to pěkně a pořád svítí, ale je to takové humpolácké.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, pozri komponovanie trubíc napr. u "5", jej dolnej časti - bruška - kde medzera medzu trubicami je všade rovnaká a vyskladaná rovnomerne. Prečo potom by to nešlo dotiahnuť aj u "0"? Alebo použiť dve dlhé trubice a dve kraťučké. Viem, ono sa to píše, určite to je piplačka na vymeranie presnosť uloženia...a potom aj dostupnosť vyrábaných dĺžiek trubíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasně, že ty ručky jsou inspirovaný aquaterra, ale jsou dostatečně jiný, aby to nebyla napodobenina a perfektně jdou k pouzdru a lunetě. Ball obecně trpěl nevýroznýma ručkama, tak to dohnali.

Mně přijde ta nedotažená nula prďácká outdoorová military - prostě maj dvě délky a chtějí úzkou nulu - bezva finta, piha krásy

Ale nedám ta čísla hodin, tfuj, ty jsou fakt navíc.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přihodím jednu rozmazanou fotku. Dojmy z hodinek: naživo na mě působily až moc nablýskaně, čitelnost na světle nic moc, všechno se blejská a odráží. Zpracování mi nepřišlo špatný, ale v kombinaci s tím gumovým páskem působily tak nějak lacině (na krámě 2200 dolarů + daň). Ve srovnání se starší verzí mají nepatrně větší průměr, ale zase jsou tenčí. Korunka na trojce je opravdu hodně dlouhá a vystrčená, nejvíc co jsem kdy na hodinkách viděl, asi by to nebylo nejpohodlnější a na první dojem to zatahalo za oči. Ale možná by si člověk zvykl.

 

post-17375-096259500%201347489135.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...