Přejít na obsah

Proč Sinn nenabízí 2 varianty ciferníku?


kloubik

Doporučené příspěvky

Líbilo by se vám, kdyby Sinn nabízel u většiny modelů více variant ciferníku? Pravidelně se na jejich stránky vracím, ale z jejich řady Instrumentelle Uhren bych si byl schopný vybrat pouze model 556 bez popisů 3,6,9 na ciferníku. Nedokážu se přes ty čísla na displeje přenést, přijdou mi velké a zaplňují z mého pohledu nehezky ciferník, navíc kvůli tomu je pak datum na pozici 4. Na modelech s UTC mi pak vnitřní 24 hodinová stupnice přijde moc nahuštěná k číslům na ciferníku.

 

Damasko a další výrobci většinou nabízejí své určité modely s více variantami a osobně si myslím, že výrobní náklady na druhou variantu ciferníku by musely být naprosto zanedbatelné a přitom by to mohlo přilákat zákazníky, kterým se líbí hodinky, ale upřednostnili by jiný ciferník.

 

Rychlá úprava na jednoduší variantu s datumem na pozici 3:

 

post-17375-055643900 1347766304.jpg post-17375-041920400 1347766311.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citelnost je u Instrumentelle Uhren prioritou. Cokoliv jineho by byl krok stranou, Asi jako tachometr s indexama a bez cisel...

 

No nevím jestli přirovnání k tachometru je to pravé ořechové. Zrovna u toho prvního obrázku to na čitelnosti určitě neubírá. Spíše naopak. Rozložení klasického ciferníku má každý zažité a ty čtyři velká čísla opravdu mohou někoho spíše rušit. Já klasické 857 mám a abych řekl pravdu, s obrovskou 3,6,9,12 jsem musel zpočátku taky trochu bojovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...