Přejít na obsah

ALLEGRO ,PROSÍM POMOC


lussera

Doporučené příspěvky

Dobrý den,při hledání o nákupu na Allegru jsem se nejvíce dočetla u vás tu na doskuzích.Jsem úplný nováček a polsky skoro neumím podle návodu z přečtených dikuzích jsem zboží zkuzila zakoupit.Dala jsem dobírku,což jsem se dočetla ,že je lepší než bankovní poplatky ,jestly tedy dobře chápu :) a vyhledala si nejbližší adresu poské pošty u nás napsala POSTE RESTANTE -moje jméno a adresu polské pošty. A dnes mi přišel email od prodejce -PACZKA MA BYC WYSLANA DO POLSKI? NIE WYSYLAMY W KRAJU POCZTA , NA POSTE RESTANTE...Tak pokud rozumím ptá se mě jestly zboží má poslat do poslka? A pak ,že to nepošle POSTE RESTANTE .Prosím nevím co ted stím,co odpovědět a jak kde zboží vyzvednu,když mi to neposle poste restante ,já myslela ,že se to tak dělá.Polsko máme 9km,tak nechci zbytečně platit dopravu do zahraničí,když je možnost si dojet tam na tu poštu a pokud zboží nevyzvednu nebo mu bude prodejci vráceno ,budu platit dopravu a něco navíc a ještě k tomu nic nebudu mít,pokud my to tedy nechce zaslat poste restante :) . Prosím kdo rozumí nákupům na allegru jestly mi pomůže :)..

Upraveno uživatelem lussera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za hrubky se omlouvám,psala jsem to rychle a jsem unavená ,,Tak pokud s tím má někdo problém tak prominte ,..Ale vyčíst se z toho určitě dá s čím potřebuji pomoct .

Potřebuješ se uklidnit a vrátit se do skoly.....alespoň na par let. Dlouho tady nebyl takovej blábol.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím vás jestli mi tu chcete opravovat vše co napíšu,tak to si můžete najít jinou zábavu ,já se omluvila pokud nevidíte co máte.Je dost pozdě a jsem unavená ,jen jsem potřebovala pomoct,ale tu se asi nedočkám,jestly tu jsou tací jako vy ..Děkuji za další obohacují odpověd.Ale už nebudu reagovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No složité to není ,ale myslela jsem,že se to tak dělá s tím POSTE RESTANTE ,že je to výhodnější ,když bydlím jen kousek od Polska no..Když si to nechám poslat do ČR zboží si více přeplatím.Jinak děkuji za odpověd...

Upraveno uživatelem lussera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkouším se nějak domluvit,ale ten google translator moc dobře nepřekládá a některá polská slovíčka ani nepřeloží.No měla jsem se toho prodejce zeptat dřív,ale někde jsem se dočetla,že to nechtějí umožnit takto poslat,ale jak zboží zakoupíte,že se nechají přemluvit :) No ,ale pokud nechce tak nevím,prosím a jak tedy to Poste restante funguje?Zboží bych zaplatila až při odběru na té poště?A ještě tedy pokud mi to tak nezašle nechám si to poslat domů do ČR ,což zaplatím dražší poštovné a pokud zaplatím bankovním převodem platí se 200kč navíc za převod a ještě se musí nechat 50zl navíc pro prodejce,jelikož mu bude také stržen poplatek za příjem peněz ze zahraničí??Nevím jestli tomu tedy rozumím jak to funguje,nebo jak si to nechat zaslat a zaplatit,aby se to neprodražilo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha já právě myslela,že POSTE RESTANTE je na dobírku,někde na fóru jsem se to dočetla,proto jsem zvolila dobírku ..Protože bylo napsáno,že právě kurýr nechodí na poštu,že kurýr a pošta v polsku nespolupracují ,protože jim berou kšefty,no nevím právě.Takže jsem měla dát způsob dopravy kurýr ne dobírku a tak mi to možná pošle na tu poštu?Ale jak to zaplatím,prý se to dá u nás platit složenkou typu A za poplatek 90kč do zahraničí,ale zase se tam musí vložit 50zl navíc pro prodejce,nebo můžu rovnou na polskou poštu to zaplatit,myslíte,že to jde?Prodejce asi bude reagovat na email až v pondělí,tak uvidím jak to pořešit s ním..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...