Přejít na obsah

http://www.olfert-co.de/


ivan_989

Doporučené příspěvky

Kupill som minuly tyzden druhe hodinky z tohto shopu. Poslal som dotaz asi 21:00. Herr Olfert promptne odpovedal co som necakal. Tak sme si nejaku chvilu mailovali, spravil neodolatelnu zlavu, ako bonus pridal free dhl shipping a hned druhy den to poslal s tracking number. Hodinky v poriadku docestovali, maximalna spokojnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ako si mozes nepamatat detaily, ked ste spolu mailovali?

Je to velmi jednoduche. Drzim si v hlave len podstatne informacie. To ci som v minulosti usetril 17% alebo 14% fakt pre mna nie je dnes podstatne. A nemyslim si ze pre niekoho by bolo, nakolko z nejakej mojej skusenosti sa neda pausalne odvodzovat ze sa zopakuje aj v pripade niekoho ineho. Este nejaka otazka?

 

Emef: normalme mu napis a navrhni nejaku cenu ktora sa ti pozdava. A nakoniec sa na niecom dohodnete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, už jsem napsal. :)

Ale ty hodinky, co chci, nejsou momentálně dostupný, takže bych to mohl našroubovat tak, že jsem ochotnej počkat za nějakou slevu. :) Nebo nevim. Když já tohle prostě neumim. :)

 

No, uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moja chyba, som zjednavania neznaly. Ja vacsinou predam lacnejsie ako som chcel a nakupim drahsie ako som chcel, a nie naopak :)

pardon za faux pas

 

Niektorí ľudia považujú za netaktné dávat návody na to, ako ísť na toho-ktorého obchodníka pri vyjednávaní. A ostatní to väčšinou akceptujú bez dodatočného výsluchu a chytania za slovíčka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Ahoj... jestli potřebuješ něco prodat a nahrabat příspěvky, nevytahuj na světlo 5 let starý vlákna, ale flákej ty příspěvky alespoň trochu uvážlivě. Aby to budilo aspoň zdání, že se fakt chceš na něco užitečnýho zeptat a ne jen prodat ty svý Citizeny. To, co tu od včera předvádíš, je tak amatérský, že to až bije do očí, člověče...  :frusty:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...