Přejít na obsah

Dýmky


Doporučené příspěvky

  • po 4 týdnech...

Chci se zeptat místních dýmkařů... začínám s dýmkou a chci si koupit vanilkový tabák MB viz foto

post-32970-1530633300,34.png

A paní v trafice mi říká, že se už nesmí na tabácích uvádět příchutě a že ten vanilkovej je nyní tenhle

post-32970-1530633446,2.png

Je to tak? Ten druhej mám totiž koupenej a rozkouřenej a i když mi chutná a voní, chtěl jsem vyzkoušet ještě něco vanilkovějšího. Jak říkám, jsem začátečník tak si zatím netroufám na silnej nearomatizovanej tabák, který bych zatím stejně neocenil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se tak dívám,ano Vanilla je teď Mac Baren Classic .Něco víc vanilkovějšího asi neseženeš a ono musí si na tabák zvyknout dýmka i huba.Dej mu šanci a hodnoť jej až po vykouření celých 50 gramů.Je to v první řadě tabák a pak až je to o příchuti.Jestli chces vanilku,tak si kup vanilkový lusk,ale ten těžko budeš cpát do dýmky :-)  Postupem času se ti i ta vanilka bude zdát moc aromatizovaná a budeš hledat něco méně aromatizovaného,mluvím z vlastní zkušenosti. Vydrž Prťka ,vydrž :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, je pravda, že s dalším a dalším kouřením mi to chutná víc a víc. Taky se mi zakuřuje dýmka a zvykám si na to, takže je to o nečem jiném než napoprvé :) ale musím říct, že tahle ?doba? mě štve... že se nesmí psát pomazánkové máslo a vanilkový tabák, asi aby si to nekupovali děti místo zmrzliny. Když mi trafikářka říkala, že byl tabák black cherry a ten je teď jen black c., málem jsem šel do kolen..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vanilková má být tak akorát zmrzlina!

 

Povidláčku, přijď v pondělí nebo ve čtvrtek na DSPBCh, on už se Tě jakožto začínajícího někdo ujme.

 

:cheers:

Ok díky za pozvání :) je fakt, že bych potřeboval pár rad... a taky aby mi někdo mrknul na dýmky (mám dvě, na kterých trénuju než si koupím nějakou lepší... teta totiž kdysi dělala v dílně kde brousila dýmky a dycky domu nosila nějaký zmetky nebo kousky s kosmetickou vadou, který by se neprodaly...takže nevím do jaký míry je moje špatný kouření ve mně nebo v dýmce) ale třeba často se mi stane, že mi zůstane na dně kotle zbyteček nevyhořelýho tabáku, kterej vyhazuju, tak nevím jestli není nadvrtaná, nebo to jen neumím dokouřit.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...