Přejít na obsah

Garmin Fenix


Doporučené příspěvky

  • po měsíci...
  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jake jsou vase poznatky ohledne presnosti gps?

Forum garminu je plne prispevku, ze s presnosti jsou na tom Fenix 3 na stiru podobne jako predchozi modely.

Mam ted Ambit 3 Peak Sapphire a Fenix 3 me hodne laka kvuli lepsim smart funkcim. Ale nerad bych za to platil dan v podobe dlouhych fixu ci nesmyslnych tras a vzdalenosti.

Diky za kazdou praktickou zkusenost!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Sice nevím, proč se mi tam flákla stejná fotka dvakrát, ale po návratu z dovolené jsem z Fénixe definitivně nadšenej. Kromě běhu uměj spoustu zábavnejch věcí - aplikace "Find my Car" se mi hodila při parkování ve Splitu, Sunset/Sunrise při plánování ranního běhu, Turistika mi pak namalovala na mapě, kudy jsme chodili, prostě paráda. Víc už hodinky umět nemusej..  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to mas stesti. Ja uz zacinam litovat, ze jsem po katastroficke zkusenosti s 2 Fenix2 kdy jsm se zarekl ze Garmin uz nikdy, jsem to porusil a koupil Fenix3. Nejdrive bylo vse ok, ale stara pisnicka se zacina opakovat, Garmin vyda novy firmware, opravi 1 vec a 5 rozbije. GPS nepresna ktera ukazuje trasu o desitky metru vedle, obcas nenajde hrudni pas a musim vypnout/zapnout, posledni kousek je, ze v firmware 3.6 prestane fungovat GPS potom co clovek nekde zastavi a "pauzne" zaznam behu nebo kola. Takze v momente, kdy se zastavis a chce pokracovat treba za 10 minut, tak mas jen 2 moznosti - jet zbytek trasy bez GPS a nebo vyhodit prvni cast trasy do kose a zacit zaznam odznova. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyjo, tak to se mi neděje.. (pauzu na >2 minuty teda nedělám, ale zkusím to).

Jinak GPS mi fungovala parádně i ve Splitu v těch uličkách kromě Diokleciánova paláce (2m na šířku, 3 patra domů kolem).. Mám to zaplý "po vteřině" a Glonass vypnutej - rusáky nemám rád :-/ v jakýkoli formě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... GPS nepresna ktera ukazuje trasu o desitky metru vedle, obcas nenajde hrudni pas a musim vypnout/zapnout, posledni kousek je, ze v firmware 3.6 prestane fungovat GPS potom co clovek nekde zastavi a "pauzne" zaznam behu nebo kola. Takze v momente, kdy se zastavis a chce pokracovat treba za 10 minut, tak mas jen 2 moznosti - jet zbytek trasy bez GPS a nebo vyhodit prvni cast trasy do kose a zacit zaznam odznova.

nie je to problem IBA Garmin, ale akehokolvek GPS :(

proste ked stojis, hodinky hladaju satelity a Ty vidis v logu GPS trasy na mape akoby "hviezdu", cize keby si behal hore dole ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ja uz mam F3 nejake tri tyzdne. Po dvanastich dnoch som prvy krat nabijal. Zatial turiatika, plavanie vonku a beh...dokonca som si zopar krat aj pauzol a GPS naskocilo v pohode. Hrudny pas planujem dokupit. Mam ich na denne nosenie a... Spokojenost velka. Chcem este dokupit nejake remene, ale to mi drbe z Panerajovpost-3888-143780244879.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Měl by fungovat, ale je to škoda - ten HRM RUN umí o hodně víc - a podlě mě užitečnejch: kadenci to měří opravdu přesně (na rozdíl od pohybovýoh senzoru v hodinkách) a dobu kontaktu se zemí. Pro "takové to běhání" je to k ničemu, ale jestli řešíš správnej styl, tak je to maximum, který ti hodinky můžou napovědět (bez trenéra).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dám to ještě sem, těch vlákem o GF3 je tady několik a nějak se to mísí:

 

"Začínám vážně uvažovat o koupi, mám proto na majitele dvě otázky:

 

1) Je v balení kód na TOPO mapy? Někde jsem u prodejce viděl, že píšou "bez map", tak předpokládám, že v oficiální distribuci tam ty mapy jsou?

 

2) Pokud to má indikátor chůze, funguje ten i tehdy, když hodinky nejsou na ruce, ale třeba v batohu nebo v kapse (tj. jako u mobilu?)?

 

Díky předem."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

u mě taky OK. Měl jsem problém se zamrzáváním po ukončení aktiity, ale s nějakým updatem to taky přestalo.

Manželka měla stejný problém jako Ty s Vívoactive, ale i to spravil nějaký update. Tehdy to bylo tak, že měla hodinky v jiném patře než telefon a jak se to pořád zkoušelo připojovat, tak se to vybilo.. Něměls to podobně? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...