Přejít na obsah

Garmin Fenix


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už jsem se zmiňoval o permanentním slaboučkém podsvícení, které ve dne ani není viditelné, ale v šeru a ve tmě ano a když se chci kouknout na hodinky, nemusím mačkat čudlík ani nastavit gesto, které rozsvěcí displej i když to nepotřebuju. V nastavení podsvícení jsem našel nejslabší jas 5% a tak si říkám, jestli to nezkusit a vypnout interval zhasnutí displeje, který by tak svítil neustále. Máte s tím někdo zkušenost? O kolik se snižuje (pokud vůbec) výdrž baterky? Potřebujete někdy svítit víc než na 5%? Nebo dáváte přednost stisku čudlíku, popř. rozsvícení displeje gestem? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám nastaveno 10%. Přes léto mám podsvícení vypnutý úplně a použiju tlačítko, přes zimu mám zapnuté rozsvícení na gesto po setmění. Trvalý podsvícení bude určitě baterce ubírat, obecně podsvícení bývá největší žrout baterky (nejen u hodinek).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paw - ale zmiňoval jsem Dášu, která má na svých Suuntech osvětlení v tomhle permanentním režimu a rozhodně jí to na baterce moc neubírá, ono jestli nabíjí jednou za 11 dnů nebo za 10 je už celkem jedno. Ale Suunto má tenhle systém promakaný, tohle permanentní osvětlení je jedna věc, ale kdykoliv se stiskne tlačítko, displej se rozsvítí do normálního přednastaveného jasu. A když se hodinky odloží na noc, poznají to (asi akcelerometr) a tuším že po hodině zhasnou displej a celé usnou, takže na displeji nic není. Probudí se jakmile je člověk vezme do ruky. Suunto tenhle systém zdokonalilo proto, že displej je větší než u Garminu a dotykový, takže si s úsporou energie fakt vyhrálo a funguje to. U Garminu to ještě neznám. No, nastavil jsem dnes těch 5%, nechám to tak a uvidím, o kolik méně hodinky vydrží nebo jestli mi nebude chybět větší podsvícení. Ona je totiž otázka, jestli bude výdrž menší, protože dosud jsem měl jak na 40% a kdykoliv jsem stiskl tlačítko nebo cokoliv s hodinkami dělal, svítil displej na 40%. Kdykoliv přišlo upozornění či notifikace (a že jich chodí dost), opět se displej na pár sekund rozsvítil na 40%. No, budu si hrát s různými variantami a uvidíme:-).

Pozn. Teď se třeba snažím pochopit, jak funguje kombinace gesta a neomezeného času podsvícení. Protože když ruku zvednu, displej se rozsvítí a svítí furt. Když ji zase položím na stůl, displej zhasne. Obráceně mi to ale nefunguje (tj. když zvednu ruku ze stolu s rozsvíceným displejem, tak nezhasne):-).

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

D2 Charlie se stávají stále víc součástí mého každodenního života. Po počátečních problémech s notifikacemi vše funguje jak má, synchronizace s mobilní aplikací také a kupodivu se mi daří i vytvářet videa z aktivit pomocí aplikace Relive. Včeta mi přišel modrý QuickFit 26, je to prima, k černým hodinkám se ta barva hodí, jen s tím žlutým čtvrtkruhem na ciferníku by spíš ladila lépe jedovatá žlutá, kterou teď alle nikde nemají. Kdybyste ji někde objevili, poprosím o odkaz. Díky.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se už dva řemínky z Ali s quickfix podělaly. Hodinky mi spadly z ruky při jakoby šikmým zatížení řemínku. Origo řemínky to vydrží. Teď mi přišel milánský tah 20mm s quickfix a je docela fajn. Uvidím co vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si budu kupovat vždycky jen originál. Černý silikon jsem po pár týdnech, kdy mi už přišel trochu jakoby sušší, vyčistil, nastříkal silikonem a 2 dny nechal ležet. Pak jsem ho otřel a hned se jevil znatelně vláčnější. To samé kožený QuickFit, raději jsem ho po pár dnech nošení napatlal Renapurem a budu to opakovat cca 1-2x ročně. Ze zkušeností z mechanických hodinek řemen sice za čas trochu ztmavne, ale mnohem déle vydrží. I když kdo ví, co je to na QuickFitu za kůži...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem půl dne čuměl do tý jejich mobilní aplikace a potřeboval bych poradit jak přepnout lb na kg a mil na km. Nemůžu to tam najít. Jo, a ještě dotaz, stáhl jsem si nějaké nové digitální rozložení displeje a ani u jednoho se pořádně nezobrazujou sekundy. Máte s tím nějakou zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já taky utrácel, ve čtvrtek mi přišly pluska v titaniu, akorát jsem si dal jiný pásek. Ten oranžovej byl moc řvavej. Hodinky jsou parádní a zatím se stále seznamuji. Menu je určitě proti petkam rychlejší, váha je taky super. Ještě musím otestovat mapy, na to se moc těším. 6fac572078a508f9d24661c42f29c7f5.jpg6b9a81e1a8a401834c9d06c0f82775f6.jpgd3ddf087d94ff0ad80c32638fbebce54.jpg

 

Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...