Přejít na obsah

Prokop & Brož


Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

No, tak to je super počin. Velice zajímavé hodinky a s velkým potenciálem. Zepředu se mi líbí, ciferník se povedl, jen toho Kupku tam teda nemuseli strkat. Proč si vlastně museli pomáhat nějakou osobností? Ty hodinky by na to měly i bez ní.

Ale nelíbí se mi pouzdro z boku, ten tvar čajové konvice mi k tomu zbytku nějak nejde dohromady.

A nenašel jsem pohled na strojek. Nebo jsem jen blbě koukal?

 

Edit: možná ne čajová konvice, možná nočník :) Ale nerad bych se někoho dotknul, to jen můj mozek je zvyklý dávat si k sobě podobně vypadající tvary.

Edit2: Předpokládám, že autoři projektu sem dříve či později nahlédnou, tedy se omlouvám za svoje nemístné přirovnání.

EDIT3: A jak se dívám na internetové stránky výrobce, tak mám neodbytný pocit amatérské práce. Hodinky ze zlata a web ušitý za jeden večer, plný gramatických chyb. To chce úroveň, jinak je to s hodinkama zbytečná práce.

To je jako v Eltonu.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A proč nafotili hodinky s tak úzkým řemenem? Ach jo.

 

Edd: No jestli hodinky opravdu mají stát 600 tisíc, tak to ať se na mě nikdo nezlobí, ale představoval bych si kolem nich trochu přiměřeného divadýlka, které by mělo navodit trochu té potřebné luxusní a vyjímečné atmosféry. Zatím vidím jen hodinky s nevhodně zvoleným řemenem, jinak nic.

Ale jak jsem si těď uvědomil, nejsou to fotky, ale nejspíš jen počítačová vizualizace.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Vám všem moc děkuji za vcelku vřelé přijetí našeho prvního společného počinu - tedy mé maličkosti a Martina Brože. Většina z Vás si mě ještě asi dlouho bude spojovat s PRIMem, ale to je již od 1.11.2012 minulostí a nyní se budu v hodinařině angažovat již jen prostřednictvím společné značky Prokop & Brož.

 

Tolik na úvod a nyní k Vašim komentářům.

 

1) Czech Made - umístění je na výslovné přání grafika číselníku a protože zbytek považuji za dokonalý, neodvažoval bych se do tohoto jednostranně zasáhnout. Konec konců nám to zakazuje naše vzájemná smlouva a já dohody ctím i kdyby nebyly na papíře.

 

2) Obrázky jsou zatím fotorealistické vizualizace, které ale věrně zobrazují výsledný produkt. Snad jen ta perspektiva to občas trošku znerealističtí, takže řemínek je ve skutečnosti velmi vyvážený (22mm na 44mm průměr pouzdra). Reálné fotky momentálně připravujeme, protože první kus byl dokončen těsně před tiskovou konferencí, která se konala 19.12. v Jáva restaurantu v Římské ulici. Když se někdy v příštím týdnu mrknete na naše stránky www.prokop-broz.cz nebo facebookový profil: facebook.com/prokop.and.broz - měli byste je tam už najít (alespoň nějaké).

 

3) Zatím vznikl pouze jeden kus, a ten ještě bude dolaďován směrem k počítačvým vizualizacím, ale 3 kusy už mají svého majitele a 5 dalších je předběžně zamluveno. Vysloveně volné tak zbývají pouze 4 kusy. Cena 680.000,-Kč a zahrnuje nejen hodinky z bílého zlata, ale i tématické manžetové knoflíčky z téhož materiálu dle návrhu architekta Václava Ciglera, signovaný a číslovaný odřezek ze základního kamene rodného domu Františka Kupky (jeho pravost certifikátem potvrdila majitelka toho domu hraběnka Kristina Coloredo Mansfeldová), knížka o Kupkovi, jeho abstraktních obrazech a jejich významu pro rozvoj výtvarných forem, ale i o souvislostech s designem hodinek atd. Poslední kus hodinek s číslem 12/12 se bude nabízet dohromady se vzácným Kupkovým olejem z roku 1926, jehož cena je odhadována na 50 milionů korun.

 

4) Co se týče bočního profilu, tak ten se nemusí líbit každému, ale nám se moc líbí. Mimo jiné nádherným způsobem podtrhuje technické provedení pouzdra, které by se symetričtějším tvarem mohlo zaniknout.

 

Na závěr: Nechystáme se zůstat u jednoho projektu. Na stole máme několik projektů současně a budeme je realizovat podle zájmu konkrétních zákazníků ve směru k naplnění dlouhodobější vize naší kolekce. Model Kupka se stane základem pro další modely klasického střihu. Přibydou ale i modernější stylovky, volnočasové hodinky, sportovní hodinky a také něco pro milovníky extrémů. To je ovšem spíše středně až dlouhodobý plán. Zatím se ale budeme soustředit na celozlaté a celoplatinové hodinky, takže cenová kategorie tomu bude odpovídat. Minimálně do doby, než dostatečně rozšíříme naše výrobní kapacity.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...