Přejít na obsah

The duty free island


Adar77

Doporučené příspěvky

  • Po roku...

Oživím túto starú tému, momentálne prebieha na eBay promoakcia tohto shopu, treba hľadať užívatela "dutyfreeislandpromo," spojitosť potvrdil dutyfreeisland na svojej facebookovej stránke, takže smelo do nákupov, ceny su veľmi zaujímavé :) Všetky hodinky sú o 15% lacnejšie do 15.10.

Upraveno uživatelem tr0t3l
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po roku...

Přidávám svou kladnou zkušenost s tímto prodejcem. Kupoval jsem u nich prvně a vše proběhlo v naprostém pořádku. Nejlepší cena, hodinky přišly za 8 dní, bez krabičky, ale dobře zabalené v pytlíku a bublinkové obálce. Můžu doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...
  • po měsících...

Zdravím všechny

Chci začít nosit hodinky a asi po 3 denním googlování skrz hromadu skvělých hodinek jsem narazil na tenhle kousek, kterej mě naprosto nadchnul http://www.dutyfreeislandshop.com/orient-fac0000ca0-fac0000ca-2nd-generation-bambino-version-3-grey-dome-crystal-automatic-watch co jsem hledal všude po netu a tady na forech tak mají skvělou reputaci a za tu cenu i s poštovným zní úžasně. Co myslíte? Zároven se chci zeptat jelikož nemám zkušenosti s tím z jakých obchodů nakupovat, v českých obchodech to není a kdyby bylo tak to stojí 2x tolik, tady na forech jsem narazil na výše zmíněnou stránku a četl jsem o tom jen dobrej feedback. Tak se chci zeptat jestli a jak moc riskuji pokud to koupím z takovéto stránky. Ještě mě napadl Amazon kde je to za podobnou cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar,

 

už som od nich raz nakupoval, všetko bolo bez problémov. Jediné čo tam riskuješ, že to chytí colnica a zaplatíš DPH (plus sa to u nich nejaký čas zdrží). Prípadne to ešte môže stratiť pošta a riešenie poistnej udalosti ak to bolo poistené je nadlho.

 

Ak chceš presný model a jedine nové tak prečo nie.  Inak by som na tvojom mieste skôr sledoval inzerciu na fóre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...