Přejít na obsah

BALL


ivan_989

Doporučené příspěvky

... tak to me se spis libi ty cerny ... :smile_anim:

...a k nim ciernobiela groteska s Charlie Chaplinom, londynsky black cab, plavba na Temzi v riecnom parniku...taketo asociacie vo mne vzbudzuju tie cierne (nostalgia).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

William Shatner. StarTrek. Porad nic? ;)

Ahaaaa :) No ano, i ked...Kirk nebo Pickard ? (ale Picard lepší než Kirk...)

AD hodinky, iste ze nie su bez chyby, napr. datumovka nie je idealna, no nevadi, aj svetle aj cierne su mojim sobotnym ocarenim, uz dlho som sa ziadnymi hodinkami tolko nekochal a nerozmyslal tolko...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Following Breitling and Bentley, Jaeger-LeCoultre and Aston Martin and Hublot and Ferrari, the latest car and watch brand partnership to appear is between Ball Watch and BMW.

 

To som netusil, ze Ball ma take ambicie.....

 

BMW chooses Ball Watch

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velice kontraverzní styl,klasika v podobě pouzder,ciferníků,tlačítek.V tomhle případě mi tam neladí tritium (do té doby,než se zhasne :D ),hlasoval bych ač tvrdošijný obhájce tmavých cifrů pro ten světlý,úžasná kombinace s modrými ručičkami,jen nevím,jak na nich působí ty mikrotrubičky .Tak to byly ty co se mi víc líbí.Koupil bych ale ty na tahu s tmavým cifrem,nebotˇ je mohu v poho hodit na kůži a budou super.Modrá je zastoupená na sčítačích a stříbrné ručičky budou dobře kontrastní.Znovu si prohlížím ten horní model a to tritium na modré mi vadí.Volba kusu č 2 je pro mě jasná.

 

Tento odkaz mě utvrzuje v té nevhodnosti tritia na modré. http://forums.watchu...all-815878.html a světlý cifr na tahu už pro mě není tak atraktivní.

 

08_0402_01.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...