Přejít na obsah

Rolex Sea-Dweller Deepsea 116660...


jacob

Doporučené příspěvky

2Josef01 - Jak jsem již psal, fotogalerii samozřejmě založím a podle mnoha ostatních recenzí můžes posoudit, že nějaké další fotografie dokáži vyrobit :-). Jen teď bohužel nemám ideální podmínky a těším se na focení s vodou. Definitivní hodinky. Toužil jsi někdy po hodinkách nebo klidně i po nečem jiném čtyři roky? Já po těch Deepsea ano a díky tomu si těch hodinek vážím. U žádných z předchozích cca padesáti kusů jsem nepředpokládál, že jsou jedny z definitivních. U těchto to vím.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já jsem nikdy neupřednostnil hodinky třeba před cestováním :-). Jsem tady docela dlouho, hodinkám jsem tak trochu propadl, ale pořád jsou u mě hodinky v kategorii volného času až za vzděláváním se a za zmíněným cestováním. Já věřím, že zrovna my dva tady ještě pár let vydržíme a za pár let nahlásím, jestli je ještě mám.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě občas Tě zkontroluju :) Samozřejmě dělám si srandu s těma výdajema za hodinky, jsou v tom jenom peníze, které bych dal na nějaký sporo účet a nepoužíval a nijak tedy nezasahují investice do hodinek do běžného rozpočtu. Každopádně držím palce, aby jsi je jako starý pán předával svému synovi či vnukovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Během pár dnů druhá úžasná recenze,zasekl jsem se u toho a dozvěděl se nový informace,sdílím tvý nadšení a moc se mi líbí ten dědičnej "systém" u vás v rodině,tak to má bejt,doufám,že ti tyhle krásky vydrží hodně dlouho a za pár let tady s nima bude "machrovat" tvůj syn,fakt pěkný,díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm... Tohle by mi k novymu Fliegerchronu sakra ladilo do paru. Sice ani jedno nic moc invence, zato jeden jako druhy nezpochybnitelny etalon sve tridy.

Technicke ficury techto hodinek je nad standardni suby stavi vic, nez by se mohlo zdat.

 

Moc hezky zpracovana recenze, i kdyz mi pridelala par vrasek :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...