Přejít na obsah

Jacques Lemans


terpentyn

Doporučené příspěvky

A za ty prachy, no neberte to. Já se dlouho viklal, ale pak jsem si řekl, že když budu chtít kůži, snadno se to přehodí, ale když budu chtít kovový tah, asi bych podobný originálu nesehnal.

Jinak děkuji za komentáře a příspěfky.

terpentýne nezdaj se Ti ty JL trošku divný?Mimostředná vteřinovka je moc blízko středu hodinek,a datumovka jakbysmet-jako by to byl strojek z dámských hodinek.Pokud se Ti to tak líbí,tak je to v pořádku,ale mě to hned praštilo do oka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A propos vteřinovka a datumka blízko středu - stále je to mimostředová vteřinovka a datum je dobře viditelné.

Strojek ti neřeknu jaký tam je, ale jelikož jsou tyto hodinky k mání ve TŘECH velikostech, bude trochu univesrální, ale i ty menší to mají takto, takže si myslím, že je to věcí designu.

Mně osobně to vůbec nevadí, ba naopak. Na ruce mi sedí Gruen Curvex s mimostředovou vteřinkou a taky není budíček na samém okraji číselníku, ale klidně je pod ním ještě římská šestka. Jen mi tam chybí datumka, proto si kupuju další kus.

A jestli (o čemž pochybuji) tam je strojek z dámských hodinek - no a? Ten přece není o nic horší, ale spíš to bude jak říkám univerzální strojek a fertig.

Už se na ně těším. Co poslední dobou koukám lidem na hodinky na ruce, tak to jsou megalomanský tlustý cirkusácký hodinky s mnoha budíčkama, což mně osobně nechutná a připadá mi to, že je tam víc možností co by se mohlo posrat a znepřehledňuje to odečítání času. Samozřejmě že ne u všech, ale u značného množství. A jednoduchých hodinek na každodenní použití je docela málo (v normálnějších cenách - byť Kaltravy by se mi šikly).

Díky Ter

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...