Přejít na obsah

OMEGA SPEEDMASTER - RACING


MaxT

Doporučené příspěvky

  • Po letech...

Nejak jsem si nevsimnul, ze by je mel kde kdo na ruce.. :) To mozna tady na foru ses v urcite socialni bubline, kde opravdu dost lidi ty Speedy ma.. Kazdopadne je tolik variant, ze asi kazdy si vybere.. Kdyz nechces mainstream, muzes sahnout po limitce. Co se tyce racing Speedu, porad se za pekny peniz daji koupit napr. Tin Tiny v NOS stavu 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak se nenahrálo asi 80% mého přispěvku, takže pokračování zde:

Proto bych rád racingy - bílý cifr se mi líbí víc než černý. Jen mi podle obrázku připadají takové ploché, mdlé. Zdůrazňuji, že jsem je na živo nikdy neviděl a fotky z anfasu umí dost zkreslovat. Prosím, nemá někdo hodinky doma a neposkytl by realné obrázky - pohled ze šikma aby bylo vidět indexy a ručky, vypouklý safír, luminiscenci atd.

Přce jen kupovat takové hodinyk naslepo jen podle internetu se mi nechce.

Pro jistotu - mám namysli tyto hodinky: https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-racing-co-axial-chronograph-40-mm-32630405002001/

Díky za jakýkoli komentář

Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Axel:

Jak jsem psal, příspěvek se mi nenahrál celý, ta věta rozhodně neměla znít nijak negativně vůči Moonům. Samozřejmě, že se mi Moony líbí a nemá je "každy" :0)

ale jsou to tak známé hodinky, že bych radši trochu jiné speedy. Také se mi líbí ty relativně nové modré speedy s moonphase s coaxiálem, ale jsou na mou ruku dost velké a stojí kolem 8500 Eur, což není málo.

Takže tak - neberte to jako pohrdáním moonisty. :0)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě souhlasím s tim, že nové racingy na starší verzi speedů nemají. Pokud na ně úplně nespěcháš, tak sleduj prodejní vlákno, občas se tu dá pořídit hezký kousek za pěkný peníz. Mě se podařilo koupit servisované ve full setu a mám vystaráno :)

d86fa85ed42c8f2f354803e1a18c3631.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem byl v omega butiku na Staromáku a musím vám dát za pravdu, že ty nové racingy nejsou zase nic extra. Zkusil jsem si pro jistotu i oboje Moony. Fakt mají něco do sebe, ale jak jsem psal výš, zatím se mi do nich nechce.

Ty pandy, na které odkazoval Jenkiz jsou parádní. Do těch bych šel. A nabídka AndyArona na prohlédnutí je také zajímavá. Díky. Teď mám sice dost fičák, ale někdy na jaře nějaké pivo pod kaštanem s prohlídkou by určitě nebylo od věci.

Jinak jedu za chvíli do Států, že by se daly tyhle pandy pořídit někde tam? Ale to je asi dost starý model, který není běžně k dostání, což?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těchto pand není moc ani na chronu (jen asi dvoje někde u soukromých prodejců někde v USA), nicméně v británii jsou jedny celkem pěkné reverse pandy ve full setu a neřešíš clo a DPH. https://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-date--id7386445.htm

Upraveno uživatelem Jenkiz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...