Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

Tedka mam Rat 1, chci jste jeden nejakej lepsi zase

Mrkni na kudly od firem ruike, realsteel, steel will, kershaw a verim, ze neco vyberes a jeste neco usetris. Ale pozor je to jak s hodinkama, chce to osahat a ne vzdy sedne to co druhemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

jakej koupit otvirak okolo 2 000 Kč?

Neco za styl Ontario Rat I, ale zase o neco lepsi :) Napadlo me treba Spyderco Endura.

 

Díky za pomoc.

Hele Endura je dle mýho dobrá, byť nikoli dokonalá. Osobně ovšem preferuju tu lepší variantu Spyderco Endura, British Racing Green, Plain, ZDP189, (http://www.noze-nuz.com/spyderco/sc10pgret.php ), ta je tedy přes limit (nová), ale sehnat se občas dá za rozumnější peníz. Já ji mám z knife.cz  za cca 2tis. Jinak koukni ještě sem http://www.noze-nuz.com/recenze/top36-edc/top36-edc.php třeba tě taky něco zaujme.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CRKT je Čína každým coulem. A na rozdíl od Kershaw jsem na jejich adresu nic moc dobrého neslyšel. Levný šunt. Design vítězí nad kvalitou.

 

Tak já se přidám na stranu toho dobrého :-) Je pravdou, že některé jsou nic moc, vzal jsem do ruky běžnou M16 v různých edicích a ten plast byl vysloveně nepříjemný, nedobře opracovaný, některé verze nešlo ani držet díky tvaru. Ale mají i edice např. titanové a to už je něco jiného. Nakonec jsem si vybral CRKT M16-02D, protože mě prostě dostal, sedí v ruce, kvalitně zpracován, vím, že držím kus nože, dobře se s ním dělá a má i příběh, takže to není jenom tak obyčejný nůž :-) Zkoušel jsem různé jiné nože věhlasných výrobců, chodil po prodejnách, ale nic jiné mě prostě tak nedostalo. A že je to Čína je mi jedno, je to kvalitní Čína. Jediné, co mě "štve" je to, že jsem si ze dvou pořadových čísel vybral to míň vhodné, ale to přežiju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nože .... nože .... všude nože  :eek:  :lol2:

 

dalších třicet jich mám v šupleti, po kapsách, v tašce a v batohu

 

hele lidi mrkněte se taky na bestech ..... tak dobře udělanej a ostrej nožík se za ty prachy jen tak nenajde ..... je to čína, ale prej dělají nože pro sog a gerber (jestli si to dobře pamatuju) a todle je jejich vlastní počin ...... já mám dva a ten šavlovitej intenzívně používám a dobrý dost ..... za 15 stokorun D2 a ložiska ..... běhá to líp než lecjaký ZT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...