Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

čepel: D2 (K110) 60 HRC

rukojeť: turecký ořech, podlepeno fíbrem, slepeno, sešroubováno, napuštěná lněným olejem a ošetřena šelakem

pouzdro: toulcové z hověziny, ošetřeno G WAXEM na bázi včelího vosku

 

Toto bylo na kartičce (certifikátu), co mi k tomu dal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většině z nás by samozřejmě stačil čas v mobilu a příborák - a stejně za luxusní hodinky, značkový hadry, starej chlast, drsňácký křiváky, hezký auta, rychlý ženský a nevděčný potomky utrácíme majlant. Možná proto, abychom si při závěrečném vyúčtování mohli říct že život nestál zas tak úplně za hovno...  :wheelchair:

 

PS: Až na vzácné výjimky je většina "akčních" zavíráků honosících se nápisem "Böker" (Magnum, Plus atd.) jenom čínské OEM  :shit:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většině z nás by samozřejmě stačil čas v mobilu a příborák - a stejně za luxusní hodinky, značkový hadry, starej chlast, drsňácký křiváky, hezký auta, rychlý ženský a nevděčný potomky utrácíme majlant. Možná proto, abychom si při závěrečném vyúčtování mohli říct že život nestál zas tak úplně za hovno... :wheelchair:

 

PS: Až na vzácné výjimky je většina "akčních" zavíráků honosících se nápisem "Böker" (Magnum, Plus atd.) jenom čínské OEM :shit:

Tomu rozumim...

Ja mam Bokera z Argentiny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, prosím o radu/nasměrování. Spyderco je hrozně fajn, ale uchvátila mě Sebenza. Jenže - malou? velkou? v damašku? v damašku už jsem cenově na další lásce Rockstead.... Nebo vzít TiSpine v damašku??? Příliš mnoho možností, jsem ztracen...

Upraveno uživatelem McMac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja by som Ti radil sebenzu v damasku - large. Mala je prilis mala (aj ked maju este mensiu mnandi). Rockstead som mal, su to super noze to je bez debaty, ale tazsie na udrzbu pri tej zrkadlovej cepeli. Sebenza je predsalen pracovny noz. 

Moje 2 oblubene pre inspiraciu ;)

 

 

post-16621-0-38171600-1557430132_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Laurine, díky moc - ta damašková dole je moje asi TOP! Ale.... cena. TO už je za 24k a to už nejsem ochoten dát resp. vím, že pak bych si ten nůž už nikam nevzal natož abych s ním něco uřízl. Jinak plánuju to jako gentlemanské EDC, tedy reálně s tím moc řezat nebudu a na broušení to klidně dám profíkovi. (s tím broušením u rocksteadu to u mě hrozí až za pár let, ale pravda, kam s tím potom?

 

Bohužel jsem ještě sebenzu v ruce neměl. :-( Do Brna se jen tak nedostanu, tak holt vybírám podle obrázků (furt nechápu, že 2 nejlepší obchody s noži jsou v Brně a v Praze vůůbec nic :-( )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...