Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

VzdyckY jsem obdivoval zenske protejsky uchylu z knife, ze jim trpi jak je nuti pouzivat v kuchyni tluste noze, nejlip se scandi vybrusem. To pak razem po kratkem zamysleni prijde clovek o iluzi pricetnosti nebo odbornosti prispivajicich a nejraci by se nakopal, za cas straveny ctenim vyblitku tech chudaku. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu slaninu jsi stříhal manikurovými nůžkami? Takhle upižlaný řez o tom noži hovoří dost nelichotivě, něco ve smyslu "i nožem tupým jako prdel jde v nouzi něco hodně měkkého škaredě uřezat".

Sic tě mam v ignoru už drahnou dobu, bo ty tvoje jízlivý výplody všeználka nedávam... jednou ale teda udělam výjimku.

Porcováno nůžkami na plech, nůž opatlán na efekt jednim kusem slaniny a odložen ostentativně na prkénko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nová rybička má střenky s kýčovitě lesklou úpravou a někdy mi připadá, že ta úprava trochu "slila" tvarové detaily, takže to vypadá trochu jako nepodařený odlitek (což není). Pokud si pamatuju starou rybičku, vlastně ani nevím, jakou povrchovou úpravu střenky měly a jestli vůbec, ale na pohled to byl obyčejný, šedý kov. Jsou to ale jen pocity, starou rybičku jsem kdysi měl ale už dlouho neviděl, novou jsem měl v ruce teď o víkendu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je prave to, co me zmatlo. Na stare rybce si pamatuju vetsi detaily a sedavy povrch. Ta nova to ma takove slite a leskle, ze to na pohled pusobi jak nejaky levny plast.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

AndyAaron - je to kov, ale jinak máme stejné pocity. Celkovou kvalitu tehdejších a nových rybiček neumím posoudit, i tehdy jsme je měli vyviklané a musely se každou chvíli ostřit, k čemuž obvykle sloužil nejbližší šutr, jako děcka jsme je nešetřili ale to dnešní kluci také ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím vás, chlapi, a ty dříve narozené obzvlášť! V dobách mládí, kdy se rybička v železářství prodávala za 2,50Kčs, pamatuju tamtéž její o dost větší vrstevnici označovanou jako "Dukla" (už si přesně nevzpomínám, neměla-li toto označení i na střence)... Byla podobně jako rybička celokovová, stejného barevného vyvedení a prodávala se za, tuším, 6,50Kčs. Jako kluk jsem ji měl moc rád a byl na ni hrdej, naopak velký smutek mě obstoupil, když jsem ji, jako mnohé další kudly, ztratil. Pamatujete se na ni někdo, nemáte náhodou obrázek...? Díky! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to ona?post-30673-0-45779500-1555008479_thumb.jpg

Podobnou mam na chate, alespon doufam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...