Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Páteřák nosím od Ergonu (takový baťůžkopáteřák) a na normálním kole jezdím :-) bez ukecávání, dnes potřetí od nehody

No tak super, dal jsi se vcelku rychle do kupy :-) Já jsem to pochopil tak že letos s elektrikou a příští už na ostro....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska po dlouhe dobe rano na kole do prace, ale obavam se, ze sezona ranniho jezdeni konci...

tak ja (v aute) cestou do prace stale potkavam par celorocnich blaznu (blaznovstvi je umocneno tim, ze jezdi po frekventovanych cestach, kde bych nejel za svetla, ne tak za tmy. bez ohledu na to jak dobre jsou osvetleni)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je ráno a ráno. V šest ráno na Strakonický (od Shellky k mostu) těch aut zas tolik nejezdí. Ve dne bych se tam bál taky jet. Jinak sezóna nekončí nikdy,jen je potřeba se adekvátně obléct:-) Dneska v šest neskutečných 13stupnu,to je za odměnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě něco z víkendu - byli jsme na chalupě v Podještědí a v So jeli na kola do býv. voj. pásma Ralsko. Všude spousta aut podél lesa a lidi nosili koše hub, což nás docela štvalo, bo jsme kola mohli nechat až na neděli a v sobotu jít na houby. Nakonec jsme na zpáteční cestě přece jen vlezli do lesa a za cca půl hodiny dali na ploše cca 50x100m tohle (a to jsem neměl brejle), s tím, že tam ještě hodně zbylo. Horší byl odvoz, kdy jsme po kapsách pohledali různé sáčky + jsem měl takový maskáčový pytel co vozím na nosiči, a pak takhle jeli ještě cca 10 km k autu.

 

 

 

 

 

post-22024-0-78978400-1571235676_thumb.jpg

post-22024-0-12326200-1571235712_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koncem října bývá na Pradědu často sníh ... no dnes to ale bylo na kraťasy. Ve dvě hodiny cca 16 st. Je ale fakt, že 150km na podzim "chutná" jinak, než v létě :D No a teď zazimovat letňáka a vyparkovat zimáka :D

 

Dobrá raketa:-) Já se chystám někdy od neděle do pondělí/úterý. Lidí bude kupa, ale ještě chci stihnout počasí. Akurát mě trošku sere, že nová silnice přijde o něco později. To by byl super test:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...