Přejít na obsah

Sinn 2013 - muzeme cekat nove modely?


kloubik

Doporučené příspěvky

Zkousel jsem ted chvili googlovat jestli nenarazim na nejake ocekavane novinky ktere by mohly byt predstaveny za 2 tydny a ani tuk.

 

Nevite nekdo jestli muzeme od Sinnu cekat nejake nove modely pro tento rok, napr. treba na styl UX nebo U1 v mensi velikosti, nejaky EZM s thermo-compensated quartzem, aspon jeden model z Instumentelle Uhren, ktery by mel jiny rucicky a cifernik, nez vsechny ostatni hodinky atp?

 

Mezi chronographama je na vyber snad z 6 nebo 7 ruznych ciferniku a rucicek, zatimco v Instumentelle Uhren je v nabidce 12 hodinek a vsechny maji stejny (pro me neskousnutelny) rucicky a 11 z 12 hodinek temer identicky cifernik.

 

Snad zacnu sepisovat nejakou petici za jedny tool watche 40-42mm bez chronographu s cifernikem jako Technik 6110, 900 Flieger, 144 atd. Treba by mi ji kubson vyvesil v chronoshopu :)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Myslim ze se tu o nich jeste nepsalo. Neni to asi absolutni novinka, ale nevedel jsem o nich. Co jsem nasel tak predstavene byly kolem ledna 2013. 

 

Titanove Sinn 103 Ti TESTAF, certifikovane podle nove vytvoreneho standardu pro pilotni hodinky firmou Sinn a univerzitou Aerospace Technology School at the Aachen University of Applied Sciences. Uvidime jestli se ten standard podari protlacit, respektive bude dost marketingove zajimavy i pro ostatni (minimalne treba nemecke) vyrobce. 

 

Obecne model 103 hodne muzu a tohle je podle me super, jen bych na "tool" hodinkach necekal pruhled na strojek, na druhou stranu musim uznat ze ten pruhled je moc pekny. 

 

Hlavni rozdily jsou asi zvysena odolnost proti extremnim teplotam, lumi i na minutovem scitaci a rucicce stopek, kapsle na vlhkost. 

 

103-Ti-TESTAF_V.jpg 103-Ti-TESTAF_H.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem zvedavy! Mohly by ta, byt nejake pekne nechrono kousky :).

Na Baselworld se chystají 4 úplné novinky, 3 update stávajících modelů + 3 TESTAF modely. Presskity nám už dorazily, ale do středy nesmíme žádné konkrétní info publikovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cim vic koukam na model 104 tim vic jsem rozhodnuty, ze do nich pujdu. Snad panove z chronoshopu privezou nejake informace o dostupnosti.

 

Jedine mirne zklamani je z prechodu od ETA na Sellita, v tomto pripade SW220-1. Pokud se nepletu Sinn vzdy pouzival nejvyssi grade ETA strojku pro vsechny hodinky a casto jsem cetl o neskutecne presnosti 1-2 s denne. U Sellity nejsem schopen najit, jestli se dela ve vice verzich a jestli je schopna dosahnout takove presnosti.

 

edit: @skalis: tady je primy odkaz, ze stranek Sinnu se tam myslim neda jeste dostat.

 

edit2: jeste pohled zezadu, zajimalo by me jestli Sinn tu Sellitu nejak modifikoval krome zdobeni.

 

post-17375-0-54889200-1366783182_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kloubik: Diky, uz jsem si to taky dohledal.

jankoxxx: Ja uz jsem byl pevne rozhodnutej pro dalsi vintage rolady a ze Sinnu jsem mel brneni, protoze jsem ocekaval, ze by mohlo prijit neco zajimavyho :). Ted budu mit zas o cem premyslet...

 

EDIT: Navic beztak muzeme v budoucnu ocekavat takovy speky jako variantu a akrylovym sklem atd... Myslim, ze klicove osoby disponujici informacemi ted budou Kubson a Cyril :).

 

edit: @skalis: tady je primy odkaz, ze stranek Sinnu se tam myslim neda jeste dostat.

jezis tieto su kraaaaaaaaaaaaasne, tieto musim mat :) kubson, aka tam bude cena??

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Použití Sellity model degraduje. Ne, že bych po 104 toužil, to ne, mě zajímají jen chronography, nýbrž celkově mě vadí, že SINN sáhl po výrobku této firmy. Zajímalo by mě, co ho k tomu vedlo. Finance ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne, se Sellitou nemam problem. Jen bych preferoval plne dynko (to se tyka i ETA strojku).

Nezabyval jsem se tim hloubkove, ale co jsem se docetl tak Sellita je kvalitativne minimalne na stejne urovni jako ETA, maji nekolik rad jako ETA (Standard, Spécial (Elaboré u ETA), Premium (Top u ETA), Chronom?tre), maji COSC certifikaci, kdyz na to prijde. Takze selita = no problemo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad. T1 - tak trochu jsem doufal, ze vyrukujou s upgradem U1(argon + vysouseci kapsle) ale tohle mne nejak neoslovilo i kdyz spatny rozhodne nejsou...

No je fakt, ze puvodne mne moc nebraly ani U1 a taky ne tech jejich "promofotkach" vypadaji vetsinou hodinky vyrazne hur nez ve skutecnosti ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...