Přejít na obsah

ŠKODA Superb by Sinn


Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

hodinky su fajn, ale akosi sa nemozem preniest cez fakt, ked si automobilky, ktore oslovuju masy daju vyrobit bike alebo watche (proste vyrovnat sa bugatti....to sa asi neda :-) ....tieto sa budu dodavat k autu, alebo si ich bude nutne kupit predrazene, tak ako vsetko, v autosalone? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že by nově objevená marketingová metoda kterak uměle nafouknout cenu plecho-plastového dreku na kolečkách o dalších 10%?

 

Obávám se, že na rozdíl od "tikajících odznaků moci" u majitelů Ferrari a Bugatti, bude branding jménem tuctovky z MB asi tak stejně "impozantní", jako před čtvrtstoletím všudypřítomné lufťácké tralaláky "Škoda", "Lada" a "Trabant"... Škoda tímhle prznit Sinn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je tak strasne divnyho na tom, ze si da nejka firma vyrobit reklamni hodinky, srajtofle, ksiltovky, pera, proste cokoliv a proc by ty hodinky nemohly byt zrovna od Sinnu?

S Breitling for Bentley to podle mne nema naprosto nic spolecnyho a kdyz muze delat Sinn reklamni hodinky pro Lufthansu, nebo limitku pro par nadsencu z hodinkovyho fora, proc by si mel ublizit s hodinkama pro Skodu?

Nejspis je to jen limitka(44/100 na rotoru) a to v jaky sekci se to na strankach Skody nachazi, taky o necem svedci https://shop.skoda-auto.de/superb-collection.html

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě že za peníze si výrobce může sekat limitky jaké chce - pro mě za mě třeba na oslavu frankfurtských vodovodů a kanalizací, zkorumpovaných cajzlovských hovínkářů a nebo narození magora typu Hitler. Ale řekněme že uvedeným způsobem vznikají určité "nevratné asociace", kvůli jejichž existenci spousta lidí o dotyčnou značku už ze zásady nikdy ani nezavadí - bez ohledu na nabízenou kvalitu. A protože i já mám podobnou "nepřekonatelnou zkušenost" s produkty oné fabriky, tak lituji pane Sinn - ale Vaše "SuperblbKlasseUhr" odteď do mojí limousiny nesmí - ať už si na ně narazíte logo jaké chcete...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu mě mrzí,že označení vozu neponechali pouze na dýnku,ale to by nesplnilo daný účel a je skvělý,že využili právě firmu Sinn a jeden z jejich skvělých chronografů.škoda,že se komentáře zvrhly ve vulgaritu.A opravdu nevím,proč by si měl Sinn uškodit,prodeje  vozů tohoto výrobce vykazují skvělá čísla.Naopak myslím,že se jedná o skvělý krok ke zviditelnění Sinnu.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, posílejte se do horoucích řití jiným způsobem. Je mi jasné, že každé šlápnutí do bábovičky na písku vyvolá spravedlivý hněv, ale není nutné se přitom mlátit lopatkou po hlavě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechapu vypady proti kombinaci Skodovky a Sinnu. Chapal bych, kdyby si nechali udelat hodinky v Cine a vydavali je za hogofogo. Ale tady dostavate povedenou chrono limitku (opravdovu limitku, ne jen jinak barevny provedeni) od skvely znacky na bazi modelu 103. Navic mate plnou palbu = vodotesnost (sroubovaci tlacitka) i safir za skvelou cenu (1500 EUR). Kdo je fanda do hodinek a do Skodovky, tak ma pred sebou zajimavou nabidku. Komu se hodinky nelibi, at si je nekupuje... Takze za me palec nahoru!

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... me se hodinky tedy prilis nelibi, font na ciferniku mi prijde takovej jako divnej, krome tohosi myslim, ze by ten cernej cifernik ozivilo zeleny logo skodofky, misto napisu skoda superb ...

 

... spojeni sinnu a skodofky mi divny neprijde, bez ohledu na subjektivni nazory je skodofka dostatecne velkou a vyznamnou automobilkou a sinn si tim urcite neuskodi ...

 

... kazdy soudruh ma narok vyjadrit svuj nazor, i kdyz je treba pitomej ... tim myslim nazor, ne soudruha ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně je spíš divné, že si tuhle zakázku nechal utéci Elton. Holt na ně asi byla nabízená částka nízká. Nebo hraje roli podřízenost Škodovky německému VW?

Já to vidím přesně tak,německý koncern zviditelnˇuje německé hodináře.A to nic nevíme o lobistech,kteří se celé akce účastnili.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...