Přejít na obsah

Longines Baselworld 2013


quest987

Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník maryskov

Ne, ne a ešte raz ne! Jak mám Longines rád, tak toto je úplne mimo. Keď pozrem do sekcie Tissot a vidím aké v poslednej dobe produkujú super hodinky a aký urobili pokrok oproti posledným rokom, tak sa pýtam prečo to nejde aj u Longines?

Jsem za jedno ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mít in-house to by je swatch group šouplo do třídy s Omegou a to by fakt musely vypadat jinak.Na těch potápkách mi vadí nejvíc ručičky,jak by byly naohýbaný z divnýho plechu a ochrana korunky a vlastní tvar korunky.Není špatnej na ovládání,ale nelíbí se mi.Je mi divný,že sami uznali s řadou hydro krok vedle a dál se jí snaží udržet.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak až teď jsem si všiml co chlapíci od Longines představili v Baselu a je mi z toho smutno- vždycky jsem tuto firmu uznával a měl jsem ji spojenou s kvalitou za rozumnou cenu, měl jsem ji na stejném stupínku jako TH, ale to asi budu muset přehodnotit. Ať mi někdo vysvětlí co zamýšleli tím očíslovaním indexů u HC, kde ještě 6, 9 a 12 má jinou velikost fontu. No a ty barevný kombinace, k tomu se asi nedá říct ale vůbec nic....no ještě že mají alespoň tu Heritage kolekci, jinak nevím co by časem chtěli prodávat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...