Přejít na obsah

Nomos Ahoi


IzTaPa

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil

Mně se na hodinkách obecně nelíbí pozice čísel kopírující kruh, radši mám nastojato. A už vůbec se mi nelíbí sudé číslice, liché jsou klasičtější. A korunu tomu dodala červená vteřinovka v kombinaci s divnou modrou na hlavních ručkách. :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlas s flivver...ja bych nebyl tak kriticky. Nomos nikde netvrdi, ze jsou to tool watch pro potapece. Nahodou me se to libi. Proc by kazdy vodotesny hodinky mely vypadat jak na steroidech a s lunetou? Podle me je spousta "oblekovek", ktere by clovek rad nosil i normalne, ale posteskne si, ze se i jen boji projit kolem kohoutku s vodou. Tyhle hodinky jsou skvely napad...presne si je dovedu predstavit pro lidi, co maji treba lodku, plachetnici atd....na tom cernem meshi vypadaji super...

 

edit: ktere hodinky by se k JFK vic hodily na tehle fotce....Nomos Ahoi nebo napr. Rolex SD? Ja bych rozhodne volil Nomos.

 

post-17375-0-99333900-1367180281_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Si nemůžu pomoct, ale při pohledu na ně si pŕedstavím Ondřeje Havelku ve fraku se šnorchlem u huby a ploutvema místo psích deček. Blbá představa.

 

A čo tak Ondřejovi vyzuť plutvy, vytrhnúť mu šnorchel z tlamy a posadiť ho na kolesový parník? Veď to nie je v hodinkovom svete nová kategória (viď napr. Mühle-Glashütte 29er), akurát im Nomos dal svoj kabát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...