Přejít na obsah

Tissot T-Touch Expert Solar


sharz

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • Po roku...

2antitomas: Než se začneš radovat nad cenou, tak T-Race jsou jen quartzky s kompasem, zatímco T-Touch jsou "plnotučné" ABC (kompas, alti/baro+teplota). Pár let už mám z druhé ruky lehoučké titanové Expertky na gumě - a prostě fungují. Akorát přes zimu je nechávám uspané v trezoru (stejná baterka už je v nich 4. rok - takže solární bonus nových modelů není zas tak horký), protože kvůli vysokému válcovému pouzdru se nehodí na nošení pod manžetou, i obrovské PAM320 jsou paradoxně skladnější. Kapitola sama o sobě je vzhled T-Touch - pouzdra jsou stále větší (co se na fotkách může zdát opticky nižší je ve skutečnosti totéž s větším průměrem) a nepoměru k délce ručiček a šířce tahu esteticky neprospívá ani "tissotovké" zúžení nožek směrem k hodinkám. Prostě vše švýcarsky funkční, ale po opadnutí prvotního nadšení taky celkem škaredé. Luminiscence na ultratenkých ručkách je spíš symbolická, takže pro ty kdo fungují i ve tmě a ručně podsvěcovaný pididisplejík by je v noci zdržoval, by možná bylo lepší kouknout i po plně digitálních ABC alternativách od Suunto (Elementum Terra, Core), se stejnou/lepší funkčností a odolností za míň peněz... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

radek124: včera jsem viděl T-Race Touch "naživo" a musím s tebou souhlasit. Hodinky jsou dost vysoké a nadšení z fotek při konfrontaci naživo opadlo. Funkce jako Tide a Compas nikdy nevyužiju a silikonový tah mi už vůbec nesedl. Působí na mě dost lacině a i když si něco vydrží, měl jsem už v obchodě strach, abych ho neroztrh.

Líbí se mi kombinace ručiček a dig. displeje (ale nechci Casio), tak budu hledat dál...

Díky za rady... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Zdravím, mám nabídku na T-Touch Solar, model T091.420.47.057.01 - pouzdro titan s PVD za 19 000 (nové se zárukou). Cena bude asi OK, ale chci se zeptat na PVD povrch. Dočetl jsem se, že je odolnější proti poškrábání - jaká je realita. Máte někdo tento typ?

Díky za informaci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zvážil všechna pro a proti, no a musím je mít, klasika :-) Nevíte o spolehlivém zahraničním eshopu,kde se dají dobře koupit? Ještě mě napadla limitka s těmi horami, ale bojím se že na živo budou trochu kýčovité a bude ta malůvka vadit při odečtu času. Nemáte ji někdo? Děkuji za každý postřeh a přeji krásnou neděli :-)

post-364-0-19837300-1486295079_thumb.jpg

post-364-0-31955700-1486295159_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz to tady vidim, musim se zeptat zkusenych "Tissotaku"...

T-touche sem uz mel v podstate koupene, ale nakonec sem to zrusil, protoze dotyk nesel ovladat v rukavicich a nefungoval s mokrym sklem. Byl to tedy model tusim 2014. Jak je to ted? Vyresili to nejak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem nakonec neodolal a v pátek koupil T-Touch Expert Solar, model T091.420.47.057.01  (titan s PVD + černý silikon). Celé černé hodinky mi přijdou trochu nudné, v nejbližší době plánuju přikoupit červený silikon. Jinak naprostá spokojenost, jsem z těch hodinek úplně hotový...

 

Xenomorfus: když mi hodinář zkracoval tah, tak mi k tomu dal pár informací. Sklo pod vodou, resp. mokré sklo nefunguje a neměl by ně něho být větší tlak než 5 kg, aby se nepoškodilo. S rukavicemi také nefunguje - teď jsem zkoušel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

antitomas: Diky za info, to je skoda. Uplne vidim, jak na zimnim vandru po horach budu pokazde sundavat rukavice, kdyz budu potrebovat nekterou z "Touch" funkci.

A s tema 5kg je to zajimave. Takze se nekde nekde vice opru rukou a je po srande :-).

BTW pokud je PVD kvalitni tak neco vydrzi, neboj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...