Přejít na obsah

AUDEMARS PIGUET SHAQUILLE O´NEAL


Street Glide

Doporučené příspěvky

.....ta krabice by se s sebou nedala nosit ani náhodou,......je totiž podle mne důmyslně vyrobena z masivního materiálu,ze stejného jako jsou parkety na klasickém vnitřním basket hřišti a váží tak 4 kila,......takže ta se pěkně pronese :-)))).....oproti ní jsou hodiny lehké  jako peříčko

Upraveno uživatelem Street Glide
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krabice dobra. Hodinky bych si ale nekoupil. Klasicke, decentni, nechrono RO jsou nedostizne. Tyhle se mi zdaji takove nejake....nevim, asi moc vulgarni. V pristi reinkarnaci bude na uz tak velkem pouzdru jeden nastavec, na nem bude dalsi, mensi nastavec, pak treba jeste jeden a na nem teprve bude tlacitko chrona. Prositi bude anilinove a dvojte, stejne jako vsechny subciferniky a tak dale a tak podobne. Proste stejne tema tlacene dale a dale a dale, vice a silneji a napadneji a vetsi a dalsi nalisek a jeste vetsi korunka a....proste ad absurdum Nic pro dzentlmena s anglickyma skolama. Ale podle ohlasu tady ve vlakne AP ocividne zna sve obecenstvo a delaji to tedy spravne. Ja ale pujdu na jine predstaveni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Hasňovi:

 

...mají to kluci u AP vymakané,......ty "Šakily" se dají zavěšením na hřebík použít i jako přehledné nástěnné hodiny :-)

 

...nejsem z těch co by se řídil heslem "čím větší hodinky,...tím kvalitnější hodinky",........ale menší Shaquille fakt neměli :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je veliká paráda... Já mám Shaqa rád, byl to takový jednoduchý a hrozně zvláštní hráč (on vlastně neuměl nic dobře, neuměl dobře driblovat, neuměl střílet, neměl míčovou techniku - ale když se to, co uměl a jeho fyzická dominance propojily, najednou to byl neskutečně dominantní pivot. V NBA tehdá hráli mnohem komplexnější pivoti (Morning, Olajuwon, Divac nebo Ewing), ale Shag byl stejně výjimečný. Vlastně vůbec nevím, jestli se k němu takhle sofistikované hodinky hodí, ale jsou krásné a ta 32 je udělaná prostě dokonale, s vtipem a elegancí. A Shaq jednoduše nemůže mít malé hodinky, ani normálně velké hodinky, to prostě nejde :-)

I ta krabice je úžasná...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vtipně vyřešená 32 a geniální krabice (Cigi má pravdu, bez toho podstavce by to bylo ještě lepší).

Ideální hodinky pro dvojmetrovýho zazobanýho basketbalistu, ale já bych radši klasickej model (což bude možná i tím, že vážím asi tak polovinu, jako Shaq, ten měl 147 kilo a 216cm) :) Nejsou mu ty hodinky nakonec malý? :)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...