Přejít na obsah

ALPINA nove modely


Leviathan

Doporučené příspěvky

Tie pilotky vyzerajú na foto brutálne dobre,len nechápem, že tu na reklamnom obrázku je napísané automatic chronograph a na ofiko stránke alpina je písané quarz movement. Pravdupovediac značku alpina som nikdy moc neriesil takze jej calibre nepoznám, dúfam že ma teda niekto vyvedie z omylu, lebo aj podľa subcifernikov som usudil že ide o klasicky quarz chrono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

oni aj naživo su tie hodinky naozaj pekne, napr. z toho ich world timera som bol celkom milo prekvapkany. obavam sa ze znacnej casti fora by ale boli velke, su to take poctive chlapske kusky. Ale nemam nic proti, cenova politika rozumna, dizajnovo su sice na hrane ale tu mi proste ta podobnost k notoricky znamym modelom nevadi, sam neviem preco. Asi to bude tym napisom "Geneve". Ten prebije vsetko :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tie big date pilotky boli vzdy quartz, tak asi to bude tak aj tu (dufam ze nie)

obavam sa, ze mas pravdu..

 

Alpina watches are renowned for their reliability, and the new Startimer Pilot Big Date models are no exception. The quartz caliber movement has 6 jewels, a battery life of 48 months, and the watch is water resistant to a depth of 10 ATM (300 feet).

Kazdopadne pre pripadneho zaujemcu aspon bude dostupna cena.

 

Inak tento rok mi Alpina robi len radost.

 

Alpina_Geneve_Alpina_130_Heritage_Pilot_

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už delší dobu po Alpina pokukuju (především právě díky Jarovi) a ty Yachttimery jsou parádní, sice bych nevyužil žádnou z těch funkcí ale co už, asi tak jako že polovina z nás má diversky a nikdy se s nima nepotopí hlouběji než do dvou metrů  :D ...no a chrono divery taky dobře, ty plonguer ručky (nebo jak se jim říká) mají šmrnc...jen tak dál kluci z Alpiny 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alpiny se mi líbí i nelíbí.Vůbec mi nevadí,že na některých modelech je podoba s jinou identitou,vždy si na nich najdu nějaký typický detail pro Alpinu,cenově jsou taky ok,ale tak nějak jim nemůžu přijít na chutˇ a stále nevím proč,dobrá technologie,zpracování,stroje,disain,AR,ale pořád to není ono.No,třeba na to časem kápnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 S čím si sou podobné ? Ve švýcarských hodinkách nemám přehled.

 

Omega Apnea,IWC pilotky...jak jsem psal,nejsou identické,natož pak kopie,je to dáno stylem a určením, ale na první pohled mi je připomenou.Váhal jsem,zda jít do diversek,ale nakonec  mě odradil tvar pouzdra.Na druhou stranu se na ně všude rád podívám,nevím co mi vadí.  

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...