Přejít na obsah

Kupoval jsem Lum-tec M38 a mám M55


Pavel FK

Doporučené příspěvky

Zdar,

chci jen sdílet s podobně chronopostiženými svou zkušenost s nákupem u Roberta v K&B time. Předně upozorňuji, že jsem dost vybíravý a citlivý na úroveň customer service.

Kupoval jsem automaty M38, na fotkách se mi moc líbily. Nebudu je zde popisovat, ale velikost úplně pecka. Luminiscence nejlepší jakou jsem viděl. Nějak mi nesedla barva ciferníku. Vadil mi ten šedozelený nádech na denním světle. Blbě se mi četly.Nebyl tam kovový tah, který jsem chtěl.

Váhal jsem ještě nad M55. Tak jsem zavolal Robertovi a ten mi řekl, že mi je zdarma pošle, ať si vyberu, které mi sednou lépe. 

Skvělý přístup. Hodinky přišly. Jsou masivnější než M38 a o 12g težší. Lépe se mi čtou, takže zůstanou doma. Ocelový tah už je asi nenositelný. Celé to pak váží přes čtvrt kila. Celkový dojem : velmi solidní bytelné hodinky s dobře udělaným pouzdrem a korunkou. 2 pásky, kaučuk a kůže plus brutální ocelový tah.Super antireflex a safír. Ciferník je už slabší. Jsem zvyklý na preciznější zpracování a plasticitu, ale nevidím na něm zádadní chybu. Luminiscence je slušná ne tak dobrá jako u M38, ale u M38 je už té barvy tolik že má nazelenalý nádech stejně jako ciferník a to mi hodně vadilo při odečítání času. O strojku tyhle hodinky nejsou, takže se nebudu rozepisovat. Chtěl jsem je jako sportovní záležitost k džínům, což M55 perfektně splňují. Mám z nich pocit jako když kouknu na budík v letadle a za 470 éček se 3 pásky jsou M55 velmi dobrý kauf. Budu dál sledovat produkci téhle firmy - je to zajímavá alternativa evropsko japonského designu a zákaznický servis je skvělý.

Upraveno uživatelem Pavel FK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

Taky po nich už nějakou dobu pokukuju a musím říct že ten NATO pro mě až překvapivě dobrý. Jen se zeptám, ten safír je plochý a zapuštěný pod úroveň pouzdra? Buď už blbě vidím nebo to prostě ani z ofiko webu nevyčučím. Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Safír je na úrovni pouzdra.

Hodinky jsou velmi odolné. Vůbec je nešetřím a žádné šrámy na nich nejsou. Nosím je teď nejčastěji ze všech časů co mám. Vlastně jsem zjistil, že mně moc nebaví nosit hodně drahé hodinky, protože na ně podvědomě dávám pozor. Lumtecy jsou velmi pohledné a přitom levné stroje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...