Přejít na obsah

Secco


raider

Doporučené příspěvky

Chtělo by to nějaké rozhřešení co je to vlastně za značka.Jaké to obsahuje kalibry.Jelikož funguje jenom secco.cz a nic jiného a nikde na zahraničním webu ani slovo,soudím,že to bude asi nějaká česká firma.Ceny podezřele nízko.Má někdo nějaké pozitivní zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Secco je každopádně spíš no-name než značka, ale občas se i tam něco najde. Kolega má nerezový chronography - velký obdélníkový ve stylu Tag Heuer Monaco ( trochu drsnej příměr, vím ), stojek je Myota.

 

Já si i přes naprostý despekt k týhle značce vydražil na Aukru tyhle chronography, strojek opět Myota nerezové pouzdro, kožený prošívaný řemínek, indexy svítí i ve 4 ráno.... Už si nepamatuju cenu, ale byla tuším 150,-. Z toho co přišlo jsem byl velmi příjemně překvapený. Původně měly být jen tak na volný čas, ale teď si je beru občas i do práce.

 

 

 

post-1259-1182106036.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Měla sem hodinky od této firmy asi pul roku,šla jsem je reklamovat jelikož mi kovový pásek začal oxidovat na ruce...pochybuji o agresivním potu a o nevhodném používání,reklamace uznána byla ovšem nebyla včas vyřízena. Hodinky podobného typu a takto levné projistotu už nikdy:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Mám jedny digi+ analog secca do práce uz cca 2 roky... Upresnuji že Dělám náročnou manuální práci kde o časté nárazy do hodinek / a ne jen tam :)/ není nouze. A jsem a nimi spokojen... Čas ukazuji přesně a dokonce zvládly i dovolenou na raftech... Takže za 400 si Myslím v pohode...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dcera měla kdysi hodinky Secco a za 1. velice rychle změnily barvu (neskutečně vybledly)

 

2. i přes vodotěsnost 10 atm se do nich dostala vlhkost při běžném koupání

 

 

 

 

Rozhodně už bych je nekoupil ani dítěti. Casio je proti tomu úplně jiná liga.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokial moje info siahaju je SECCO cista Cina. Cinsky navrhv desingu (klasickeho cinskeho typu urobime tisice modelov a ved si tam kazdy nieco najde...) a takisto cisto cinska vyroba. Tz. ze ano sice je tam Miyota ale vsetko ostatne je zle. S vodotesnostou netreba pocitat a ak ano tak len na chvilu a ku kvalite plastov alebo bizuternych kovov sa ani nebudem vyjadrovat. Pozitelne len ako hodinky na manualnu pracu pre deti alebo ako kuriozita (maju napr modely s dotykovim displayom za par supov)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník vterina

Ni som si úplne istý, ale mne sa zdá, že to môže mať niečo dočinenia s Casio-m.

 

casio dela jako low model pod Telstar,

olympia je berounska firma. poudro ceske vyroby strojek miyota.

secco taky nevim ci je to. to casio je mozny .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám Secco Chronograph Professional Titanium už 9 let a naprostá spokojenost. Takové zacházení co snesly, by dokázaly málokteré hodinky.. od koupání přes štípání dřeva, řezání pilou, práci na zahradě, práci s pneumatickým i elektrickým vrtacím kladivem, trek v horách.... Jediná závada za 9 let - mírně odštíplý kus sklíčka při pádu v horách. Není to asi značka, ale jdou naprosto přesně 9 let, proběhly zatím 3 výměny baterií a servis žádný. Mockrát jsem uvažoval o koupi nových, ptal se i zde na foru, ale vždy vyhrála myšlenka, že neměň to, s čím jsi spokojený...

Toto není reklama - to je holý fakt.... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po roku...

Já jsem měl hodinky Secco, nevím jaký přesný model, ale byly tak trošku hodně větší. Přežily vodu a všechny možné prostředí. Dokonce přežily i pád ze 7-mi patrového panelového domu a zůstal na nich akorát škrábanec. Jediné co mně vadilo, tak ten Textilní pásek, hrozně mi potom smrděla ruka, ale jinak jsem spokojen. Už mám asi 4 hodinky Secco a musím říct, že táta si koupil nějaké G-Shock (asi za 3500Kč) od Casia a ty moje Secco vydrží daleko více. Tátovy hned jak skončila záruka (asi po 4 dnech po skončení) mu praskl opasek, vlastně jak je na konci pouzdra ten článek na držení opasku praskl a v hodinářství řekli, že to opravit nejde. Takže měl 3500 po dvou rocích prič. Ty moje Secco jsem koupil za necelou 1000 a už je to skoro 5 rok, co pořád fungují a nemám ani škrábanec. 

Upraveno uživatelem Adam_Hanak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás doma se pár hodinek Secco kdysi vyskytlo... a jak rychle přišly, tak rychle odešly. Zůstaly nám doma jen jedny dámské, co někdo zapomněl vyhodit... z venku vypadají dost použitě ale uvnitř to vypadá v pohodě, takže myslím, že by po výměně baterky zase šly... 

Každopádně je strašně vidět, že je to kvalita firmy Najkos Rákos

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Jednou jsem Secco měl - asi 15 minut. Je to takový ten příklad, kdy kov rozhodně nemusí znamenat kvalitu. Vzal jsem je před obchodem na ruku, ujel 2 kilometry autem - při vystupování z auta jsem zavadil (trochu) rukou o rám dveří - vypadlo sklíčko. Když jsem to viděl, prásknul jsem s nimi vzteky o obruvník - vyletělo zadní víčko i se strojkem a byly na 5 kusů. Pak jsem je ještě rozšlapal, hodil vedle do koše a snažil se na všechno zapomenout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...