Přejít na obsah

Umí někdo ještě levně plastová sklíčka?


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

nakupilo se mi doma asi 15 vintage hodinek s prasklými sklíčky na výměnu. Jde o ty stará plastová vypouklá sklíčka, obyč., ne armovací.

 

Hodináři, kam chodím (3 různí), za výměnu jednoho chtějí takřka jednotně 300,- Vzhledem k tomu, že cena těch hodinek je často +/- taky 300,- a hodinek je povícero, tak se mi do toho moc nechce.

 

Neví někdo ještě o nějakém hodináři v Praze, co by měl staré zásoby a zvládl to za méně?

(info klidně do SZ, pokud se bojíte o zdroj)

 

Předem díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Umíš ty skla co potřebuješ změřit? Pokud totiž potřebuješ skla velikosti třeba 296,298,302,310,312 atd. klidně mně někdo doplňte, tak máš nejspíš smůlu. Jsou to nejběžnější rozměry. které už nejsou několik let a kdo je měl ze staré zásoby, už je dávno prodal. Nové jsou pouze německá a ty jsou dražší. Nicméně 300,- ? je vidět, že jsi z Prahy, tam je blaze, jenže draze. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě hodinář zasklívá za 80,- včetně práce. Je jedno jestli jde o Poljot nebo Prim. Pouze za sklo na Igeny chtěl asi 150,-, jen ho neumí s armovacím kroužkem, to pak není vončo. 300,-  si účtuje za rovný minerál třeba na staré Seiko 5 nebo Orient AAA.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Mám nyní takové velmi oblíbené Primky. Vážně uvažuju, že jim koupím  drahý kožený řemínek s podložkou. A nač se ptám je sklíčko. Jestli se dá někde koupit do zásoby a případně, jestli bych jim mohl koupit sklíčko nějaké stejně vypadající, ale z moderního a odolnějšího materiálu. Léta běží a jak nejsem z oboru, rád bych měl sklíčko v šuplíku, až bude potřeba.

-

Mimochodem, když už se podívám na vteřinovku, tak dnes jsem zaznamenal za 12 hodin odchylku do 2 vteřin. Je to běžné, taková přesnost? Nebo jsem měl jen štěstí na dobrý a seřízený kus?

Vzpomínám, že hodinář před rokem mi říkal, že minuta sem/tam u takových je běžná tolerance.

Díky

post-29347-0-78475400-1454792715_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...