Přejít na obsah

MAURICE LACROIX SECONDE MYSTÉRIEUSE


SakalMarty

Doporučené příspěvky

Tico psal a postoval, jak ten mechanizmus funguje, což zase taková věda není, ale pořád mi není jasný, jak tam ta ručička drží. Jako přes magnet, nebo napadá vás něco jiného? 

Protože jestli přes magnet, tak jak píše villain83, bych se bál, že by jednoho krásného dne odcestovala a absolutně netuším, jak bych ji vracel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrejme sa točí celý ten biely disk a prevod je pod ním. Ale bližšie som to neskúmal, mňa by to na hodinkách otravovalo, aj ten trhaný pohyb. Ale je fajn, že sa niekto snaží vymyslieť na hodinky nejakú tú srandičku, aj keď pre inšpiráciu stačí ísť na youtube a pozrieť pár videí o prevodoch a mechanike.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem na to přišel pacienti. Flivver měl pravdu, je tam sklo, na kterém jsou ty indexy a vteřinovka s diskem / subcifer je pod tímto sklíčkem. Hází i stíny. Točí se celý subcifer, který je pevně spojený s vteřinovkou, Je tak jemně broušený, že otáčení není vidět. Pusťte si to video co postoval Daemonultimate v HD a použijte fullscreen ke konci videa je to krásně vidět..... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...