Přejít na obsah

Orient star sky sport WZ0031FZ


Pepar

Doporučené příspěvky

Pro mě neznámý model Orient Star.... a za mě všechny palce nahoru, krásný Worldtimer..

yb00830-2n.jpg

 

Size 43.5* 46.5* wide length thickness 14.5mm Material A case: SS, a belt: A calf, a shelter belt: Both spherical surfaces sapphire glass (irreflection coating) Specifications, function A move: Self-winding watch, see-through back, screw-type Lew's, +25--15 day difference second 10 standard atmosphere waterproofing, world time, power reservation

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

A přitom, kdyby dali klasickou datumovku, nemuseli řezat čísla a vypadalo by to důstojnějc. No a víte, co je horšího než uříznutá pětka a sedmička? Uříznutá jen sedmička(to torzo šestky nepočítám), vypadá to hodně nesymetricky. A čárka nad třicítkou ve vteřinovém čítači je co?

Ne, bída.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s ggrandem, ty ukousané indexy se mi taky moc nelíbí. Přitom jde udělat chronociferník, kam se vejdou tři subcifry, day/date a indexy jsou netknuté a kompletní při velikosti do 45mm. Neříkám, že to umí Orient, ale viděl jsem to u Casia a jiných značek a přijde mi to mnohem vyváženější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ggrand (s jehož názorem se snad nelze neztotožnit) fakt dokáže zkazit radost  ;) , protože na první (letmý) pohled vypadají celkem fajn, ale ten bližší ukáže, že je to hrůza.
Bohužel to nejsou první ani poslední Orienty u kterých je prvotní "wow" efekt rychle vystřídán krutou realitou podivných kompozic číselníků a to ani nemají ono kontroverzní logo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S datumovkou souhlasím, to kolečko se dny půjde přečíst leda tak lupou, to se mi nelíbí na žádných Orientech, ale jako celek mi příjdou stejně moc pěkný!!

Škoda, že tyhle zajímavý modely nejsou v nabídce žádného prodejce na českém trhu.. <_<

 

Pro inspiraci zdrojový link: http://global.rakuten.com/en/search?k=&tl=301985&sid=oldtime , většina modelů sice vyprodaná, ale nikde jinde jsem je neviděl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...