Přejít na obsah

Sashatorovy pokusy


Doporučené příspěvky

takový barvy tam a žádná noční fotka? ;)

krásný jsou

Vyčkej času, všechno bude ;)

 

Super! Ted uz jenom PP a muzes to tu zavrit... ;)

Tak pokud mi nějaký Nautily nebo Aquanauty dohodíš tak do čtvrt míče, tak bych je asi i zkusil :D  ale stejně byly vždkycky na gentovský bedně až na druhým místě, tak nevim, jestli bych je nosil ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V AP se lautr vubec nevyznam. Takze netusim co je tohle za referenci nebo jestli je nosil nekdo znamej. Proto se omlouvam dopredu. To pouzdro a tah je famozni. Ten brus a zpracovani, to je fakt pecka. Ale cifr a rucky za me je v tomhle pripade dost no go. Asi bych je musel videt nazivo, ale proste takto mi to nesedi. Za me vyhravaj ojstrkvarc ;)

Kazdopadne mas palec nahoru za tyhle posledni nakupy, to zas jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám, že mi žalud nikdy klíčit nezačne, ale kdyby jo, asi bych se nechtěl připravit o reliéfní ciferník. Tohle už je hodně chronomagorská volba - takže asi všechno správně :) O těchhle "military" RO jsem jinak vůbec nevěděl. Jako jo, ponosil bych je :)

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem. Teda až na Ondru, jelikož tomu očividně vůbec nerozumí a jeho příspěvek by měl bejt smazanej...teď vážne, je mi jasný, že to není kousek pro každýho a že vzbudí určitý emoce. Ať už pozitivní či negativní. A tak to koneckonců i má bejt. I já byl dřív jednoznačně pro klasiku. Military dial jsem na nich poprvé viděl, když tu tolja prodával kousek na kůži. Když potom o nich člověk přemejšlel, tak jsem objevoval další a další pozitiva- skvělá čitelnost military cifrů, pěkná lumi (kterou já osobně na hodinkách miluju a jejíž absence a nebo nedostatek mi začala dost vadit), povedenej detail v podobě nápisu Royal Oak. Ty hodinky působí sportovně, určitě víc než klasika. A to jsou všechno aspekty, který u mě po osmi letech zde a asi tak 40hodinkách hrajou důležitou roli. Tím ale nechci říct, že bych tapisery cifr nebral. To víte že bral. Asi budu teda muset někde sehnat cifr a ručky a po roce je měnit :) Každopádně je určitě lepší je vidět naživo, i já jsem byl velice mile překvapenej, když dorazily. Nejvíc mě ale dostala velikost. Nebál jsem se, že budou vyloženě malý, ale určitej respekt jsem měl. Bylo to ale zbytečný. Ten tvar pouzdra z nich dělá mnohem větší kousky. Oproti OQ to jsou "obři". Přes svejch 36mm, maj lug to lug nějakejch 47mm, což je ideál. Krásně pak i při čelním pohledu vynikne tah. Ještě větší mazec je tloušťka a váha- 7,5mm a váha 92g! Naprostá pecka srovnatelná s jumbama. Například 15300 jsou cca o 2mm vyšší a celkvoě masivnější (podobně jako dnešní 15400), tyhle se určitě více blíží předloze. Zkrátka ty hodinky na mým lovečáku 18,5cm sedí jak prdel na hrnci. Má to ale i svý negativa- cokoliv teď dám na ruku, tak mi tak nějak vadí, i 16610 jsou vedle toho kladiva :D

 

@exiztence - nejsou úplně neposkvrněný, ale nějak zásadně naštěstí leštěný nebyly. Je čím dál větší problém sehnat RO v pěkným nesleštěným stavu (podobně jako OQ), 2/3 nabídek může člověk po 2vteřinách zavřít, jelikož jsou sice v krásným vizuálním stavu, ale toho bylo docíleno někdy dost necitlivým způsobem. Ale na druhou stranu já jsem na to trochu magor a spousta lidí by to asi neřešila.

 

Džínová seance

 

post-13346-0-79287900-1544277612_thumb.jpg

 

post-13346-0-06767200-1544277622_thumb.jpg

 

post-13346-0-46449900-1544277628_thumb.jpg

 

post-13346-0-01184400-1544278228_thumb.jpg

 

post-13346-0-47448800-1544278233_thumb.jpg

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak pisu, nerozumim tomu a military dial u tohoto typu hodinek mi prijde stejne zvlastni jako zlate suby s diamanty ;) rad je ale omrknu, ne ze ne. To pouzdro a tah je super.

Jinak, at nejsem furt negativni, kdyz bys jooo chtel, tak ti dokazu s tema obrima a nepohodlnyma 16610 pomoct :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...