Přejít na obsah

Rolex Submariner


Doporučené příspěvky

Ono je to vlastně furt stejný a už se to tady psalo spoustukrát- přihlášení na fórum, zvyšování rozpočtu, další zvyšování rozpočtu, těsně před nákupem další zvyšování rozpočtu a pak třeba koupě hodinek za prachy který byste před fórem spíš dali za auto než za hodinky :)

 

O hodinky jsem se do určité doby zajímal jen okrajově, co se týka Rolex tak to byl pro mě jen symbol luxusu, ale v životě sem žádný neviděl :)

 

Na fórum sem se dostal díky nejlepšímu herci na světě Steve McQueenovi ? viz můj avatar který jsem od vstupu na fórum nikdy neměnil ? a modří už vědí  o spojení  ?Steve McQueen ? Tag Heuer Monaco? ? to jsou tedy hodinky který jsem si nekoupil ale díky nim jsem na fóru.

 

Mimo jiné jsem zde poprvé viděl jak vypadají hodinky RLX a musel jsem uznat že jsou hnusný :)

Nicméně ze začátku jsem vážně uvažoval o koupi Omeg, v jedno obchodě u AD na mě žena tlačila ať si je koupím, ale odolal sem (a pak i litoval :)) ? přece si nebudu kupovat drahý hodinky za pade?.

 

No ale automaty jsem chtěl, tak jsem začal jako dost lidí tady na fóru ? koupí Seika 5.

Poté jsem začal trochu běhat a pořídil si levný Casia. Ale to jsem stále průběžně uvažoval jestli jít do těch Omega nebo Tag Heuer Monaco.

 

Rolex

 

Poprvé jsem si je zkusil na posptupimském srazu se skalisem ?na zkus si moje Rolexky, já si zatím odskočím? J A to mě znal asi 5 minut ? pochopil jsem že lidi na fóru jsou vážně divní :)

 

Mezitím ale už proběhla na fóru několikátá vlna RLX, začal jsem to trochu sledovat, číst a studovat, nejvíc času jsem strávil asi zde:  http://rolexblog.blogspot.com. A byl jsem ztracen.  

 

První RLX který se mi opravdu líbily, byly Milgaus a na srazu jsem si je zkusil myslim od Gase.

 

Doma jsem sdělil, že si ty Omegy nebo Tagy koupím, ale třeba později si ještě koupím RLX (počítal sem tak za 15-20let :)  ). A opět zasáhla žena a prohlásila, proč si je nekoupím rovnou ? a bylo vymalováno.

 

Protože jsou to pro mě první a poslední hodnky z tohoto levelu, trvalo mi skoro rok než jsem se rozhodl. Byl to velký souboj mezi Submariner a GMT Master II. Měl jsem z toho skoro bolehlav, nakonec těsně zvítězil GMT Master II ? u AD jsem si je byl zkusit asi stokrát, hlavní argument proč si je koupit bylo že jsem dost cestoval a navíc v době jejich koupě jsem žil mimo evropský časový pásmo.

 

Při nákupu měl AD ve vitríně vedle sebe GMT Master a Submariner (No Date). No a v ten moment jsem zjistil že GMT Master II jsou takové přeplácané, není to tak čistý design jako u Submarinerů. Ale datum je pro mě nutnost, takže bylo rozhodnuto :)

 

post-11409-0-92657100-1379876126_thumb.jpg

 

 

A tak aniž bych to po vstupu na fórum tušil, skončil jsem u hodinek který má Steve v mým avataru na ruce.

 

Nakonec rada pro ty kteří nechtějí dopadnout jako já ? hoďte si do ignorlistu všechny z tohoto vlákna a budete mít klid :)

 

Ještě pár fotek

 

post-11409-0-57972400-1379876124_thumb.jpg

post-11409-0-17058300-1379876126_thumb.jpg

post-11409-0-33935500-1379876125_thumb.jpg

post-11409-0-56471600-1379876122_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gratuluju, dobra volba a peknej pribeh. Ciste sobecky z meho pohledu malinko skoda, ze bylo nutne datum, porad cekam kdy se na foru konecne objevi No Date v keramice a porad nic :) Uzivej si je, moc se mi libi, jak jsem ze zacatku preferoval starsi model, tak ted vzdy kdyz jsem u AD a vezmu si keramicky Suby nazivo do ruky, libi se mi vic a vic, o No Date nemluve :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tyhle jsem měl na ruce a zanechaly ve mně silný dojem,přeci jen ta aura Rolex funguje,jenom přeju,ať jsou to definitivní,zrovna včera jsem jedny viděl,mluvil jsem s angličanem,kupoval je před více než třiceti lety a stály kolem 2.500,- ?,zářily na ruce.Byl to taky fanda do hodinek,sám o sobě řekl,že je blázen,protože baterkáče by měl za pár kaček,ale to hlavní,co není vidět,se skrývá uvnitř a jeho to prostě jako nás učarovalo.Tak ještě gratuluji k tomuto super kousku.Není zrovna lehký fotit suby a jedny z nejlepších fotek nacházím na tomto foru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...