Přejít na obsah

prosím o radu


Denjl

Doporučené příspěvky

Ahoj, po cca roce a půl zde na fóru jsem otočil celkem dost hodinek, ale momentálně mě to asi táhne k Panerai.....

Nemůžu se rozhodnout mezi Luminor 392 a Radiomir 388....

zpočátku jsem o Luminorech vůbec neuvažoval skrz to jejich ucho, ale čím víc to řeším a přemýšlím o tom, tak se mi začínají líbit víc a víc. Je prosím na moravě někdo, kdo má Luminor a Radiomir a byl by ochotný se semnou potkat, tak abych mohl ozkoušet oboje zárověň? 

Druhá otázka je, při není ucho u Luminorů při celodenním nošení nepříjemné?

 

 

díky všem za rady....

 

 

Daniel 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj, na Morave je dost clenu s PAM, s tim problem mit nebudes...."ucho" neboli ochrana korunky me osobne nevadi vubec, naces je to jeden z hlavnich znaku PAM rady Luminor (na kterou ma PAM ochranou znamku) ale Radiomiry byly historicky prvni....

Kdyby jsi trval na "uchu" ale vadilo by ti cely den na leve ruce, da se to resit modely "left handy" tedy ochrana korunky je na druhy strane....takze Ti "ucho" vadit nebude...cena je u techto trochu vyssi.

V prvni rade si musis ujasnit, zdali jit do Lumonoru s "uchem" nebo do Radiomiru...pak jsou na rade kalibry, atd, atd...tak dobre vyber!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z Panerai mě zaujaly nejvíc Luminory, protože mají "ucho" a je to jeden z nejvýraznějších znaků, kterými se Panerai odlišují od ostatní výroby.

Mám je skoro rok a netlačí mě ani trochu. Pokud Ti nevadí celkově větší velikost hodinek a větší váha, tak si myslím, že s tím problém mít nebudeš. A jak tak koukám na Tvůj avatar, tak jsi na větší hodinky zvyklý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu se zeptat, proč chceš 392-ky, které mají 42 mm? Máš nějakou hodně úzkou ruku? Většina lidí váhá mezi 44 mm a 47 mm. Já mám 312-ky, což je stejný kalibr, stejné pouzdro 1950, ale jsou 44 mm. Trochu mi na 392 vadí, že jsou vysoké (stejně jako 312, protože mají stejný strojek P9000), ale jak jsou menší v průměru, tak ty dva rozměry vypadají trochu nevyrovnaně. To je pouze můj subjektivní názor, nikomu ho nevnucuju. Všechny modely s P9000, 1,2 jsou prostě trochu vyšší oproti třeba modelům se strojky P3000, je to dáno konstrukcí strojku s rotorem a bez.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Zenithy, co máš v avataru jsou pořádný kus železa. 

Oficiální cena v Carollinu bude odpovídat oficiální retail price, která je 6.000,- EUR. Aspoň to tak bylo před rokem, kdy jsem se tam ptal. A o slevě moc slyšet něchtěli - vzhledem k tomu, že se na ně spíš čeká v pořadí - prý 3% že by dali.

 

EDIT: tak jsem byl pomalej. Vážně jsou o tolik dražší než ofic. ceníková cena?? Tak to se snad ani nevyplatí..

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...