Přejít na obsah

Damasko DA34


Radik

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Taky neumím moc fotit a tohle je moc pěkné, Damasko se mi začínají hodně líbit :suicide_anim:  :D.

 

 

..ony totiž jsou decentní. Ne na první - rychlý pohled. Mám je rád. Uvnitř je krásný a myslím zlacený rotor.  

 

Přesně, Damaska se nelíbí hned na první pohled, ty se prostě postupně líbit začínají. Když jsem se rozhoupal ukojit touhu po dalších hodinkách a prolejzal Chronoshop, mířil jsem původně na oranžový Archimede SportTaucher. Byl jsem už téměř rozhodnutý, když tu mě přes frňák zavadily DA34. Nejdřív jsem je přešel se silnym pocitem "hmmmm, taky zajímavý", ale i vzhledem k ceně jsem o nich v tu chvíli neuvažoval. Ten letmej pohled mi ale nasadil brouka do hlavy, začal jsem se k nim pořád vracet a jak to dopadlo je bohužel jasný :) Tahle naprostá jednoduchost DA34 v převážně černý barvě s minimalistickym přídavkem červený ve formě indexu dvanáctky, vteřinovky a prošití řemenu je úžasná. To je myslim jasně vidět i z běžnejch fotek. Co už pak z fotek vidět tak úplně není je krásně matnej povrch  pouzdra (v reálu opravdu vypadá mnohem líp než na všech fotkách), jemnost řemene a lehkost, s jakou se nosí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radik: člověče, poprvé jsem se na ně podíval a něco mě na nich chytilo, ale nevěnoval jsem tomu pozornost, pak jsem je občas viděl v denní galerce - "co máte právě na ruce" a tam už mě chytly. Poté sem, nu ale včera se dostavilo docela zklamání, protože jsem to blíže študoval a dověděl jsem se, že tyhle "34" mají pouze 40mm v průměru, což je velká škoda, působí totiž na fotkách mnohem větším dojmem.

 

Ale jinak krásné fotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím se přiznat, že když jsem byl u Kubsona, tak jsem ty Damasko přešel očima a nic. Včera jsem přelouskal těch 81 stránek k chystané limitce. Je tam několik směrů vycházejících z normální produkce. Hledal jsem si tedy dál nějaké informace a prohlížel různé fotky a najednou jsem zjistil, že je možná ta jednoduchost to, co právě hledám/potřebuji. Měním názor, jsou to povedené hodinky a asi je budu chtít od Ježíška :newyear:  Jinak Vaše fotky jsou krásné a ta první mě bere zatím nejvíc. Gratuluji ke krásným hodinkám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radik: asi jsme se nepochopili. Já jsem to myslel tak, že na fotce vypadají velké - třebas 44,45mm. No a pak jsem zjišťoval, pátral a podivil jsem se, že mají 40mm. No a s tou velikostí - já už jsem to tady psal několikrát, jsem velký vzrůstem, takže pro mě je ideální minimální velikost 45mm a tak akorát 47mm. U jediných Seik jsem udělal vyjímku, sice na mé ruce vypadají komicky, ale mám je rád a asi je neprodám. Jinak jsou fakt krásné!

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...