Přejít na obsah

Laco Osaka (damske, 36 mm)


HondzaX

Doporučené příspěvky

Protoze se blizi vanoce, zacal jsem se i ja porozhlizet po darcich pro sve blizni. Protoze jsem stizen stejne jako ostatni navstevnici zdejsiho fora, zacal jsem se nejprve rozhlizet v nabidkach hodinarskych firem. Nastesti ma partnerka pro mou uchylku pochopeni a navic mne nikdy nezkritizovala zadny z vyberu hodinek at uz se jednalo o hodinky pro mne nebo pro ni. Jednim z mych poslednich prirustku byly pilotky - konkretne od Steinharta 44mm, muster A. Jednoduchy design pilotek mne nadchnul. Stejne tak i mou partnerku. Dloouho jsem se tedy rozhlizel po nejake alternative pilotek pro damsku rucku. No, a nasel jsem. Konkretne model Osaka od hodinarske firmy Laco. Dlouho jsem je studoval (tedy ono nebylo jak moc kde, na netu bylo jen par fotek ci renderu), a objednal. Hodinky mam uz doma. Prisly v krasnem kozenem pouzdru. Samotne hodinky jsou automaty (strojek Laco 21). Prumer pouzdra 36mm. A vypadaji nadherne. Nejradeji bych je predal jiz ted, ale budu to muset vydrzet :-)

Samozrejme se nejedna o hodinky k nejake vecerni robe, ale jako hodinky na bezne kazdodenni noseni ke causal nebi i mirne formalnimu obleceni, idelani volba. Navic se jedna o novinku, takze nehrozi, ze by jejich nositelka vypadala nejak tuctove. Naopak :-)

Pokud tedy nevite co svym partnerkam, nebo maminkam ci dceram koupit, pak kouknete po Laco Osaka. Pripadne jeste Laco nabizi model ve stylu B muster (jedna se o model Tokio), ale to uz mi na tom malem ciferniku prislo preplacane.

Nize uvadim odkaz https://shop.laco.de/en/Osaka.html a foto

post-27306-0-62655800-1384596101_thumb.jpg

Upraveno uživatelem HondzaX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • Po letech...

Nemáte tucha kde by se daly sehnat? Projela jsem ebay, chrono24 a nějakou inzerci, ale nic.

Mrkni na Stowa Flieger 36:

 

https://www.stowa.de/en/Flieger+Klassik+36+automatic+logo.htm

 

Jsou verze i s datem, nebo bez loga apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...