Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ja mam s Nudie blbou zkusenost. I kdyz mam na sobe od nich zrovna kosili (Made in India). Mam od nich i canvas kalhoty, a co se tyka kvality, je to dost bida ve srovnani s jinyma hadrama, co mam.

Ale tomu odpovida i cena. Ja bych se Nudie vyhnul obloukem. Tak snad jsem ti nerozkopl babovicky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nudie opravdu ani zdarma.

Zrovna si koupil jeden chlapik a říká mi už mám taky poradny kalhoty, tak jsem mu řekl at je zapálí před barakem a bude mít klid. ;).

organicu jeste jednou dik. o shopu jsem vubec nevedel. nemam strach objednavat ze zahranici, spis me stve, ze mam blbou postavu a bud objednam velke pase nebo dlouho nohavice a s vracenim do ameriky nebo japonska je to v*ser.

 

vytipoval jsem si na zkousku rifle nudie jeans s 12oz denim. protoze leviho rifle beru vetsinou slim nebo skinny, vyhral model john long sleeve. jen me teda znervoznuje ten elastan.. nemam s nim nejlepsi zkusenost protoze na letitych riflich od L se prorval denim mezi nohama, coz se me na jinych bez elastanu nestalo. mam se bat/nemam se bat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ze je to kvuli elastanu? jsem rad, ze jsem zbrkle neodpalil objednavku a pockal si na nazor. nu coz, budu nadale pokracovat v hledani.

btw ty cenu tam jsou opravdu pekelny.. devet tisic za dzisku?... :D

Sto litru za hodinky? :D

Edit: U Nudies koupíš džínovou bundu za 119 éček, když natrefíš na slevy i pod kilo. Ale jak jsem psal, kvalita odpovídá ceně. To už bych radši koupil Lee 101 za 4. No a když chceš bundu, co ti vydrží 25 let a budeš se radovat z každého detailu, dáš prostě desítku za Iron Heart. To je jak se všim, s hodinkama, botama, nožema. Každé zboží má svého kupce.

post-1532-0-72604900-1520284559_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem treba nikdy nemel od Nudie dziny v te jejich rade "DRY". Mozna jsou dobry, nevim, ale kosile nebo plateny kalhoty jsou kus hadru, jak z HaeMka, z pohledu kvality pri srovnani s ostatnimi japonskymi manufakturami nebo americkymi ci jinymi  vyrobci z japonskych materialu, ktere jsem mohl vyzkouset. Ale podobne je to treba s Denim&Supply znackou od Ralph Lauren vs. RRL.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam Nudie dvoje, jedny kupovany jako RAW, druhy byli jednou prany a lehce umele zestarly, oboje tmave modry indigo.

Po dvou letech jsou porad jak novy, barva paradni tmava, nikde se nic nepara ani neridne, peru je v ruce cca 4x do roka.

Jeste mam stejne stary dziny od CK v podstate za stejny prachy jako Nudie a po dvou letech noseni vypadaji jako kus vysisovanyho vytahanyho hadru...

 

Problem s Nudie jeans je ten, ze pokud je chces nosit jako RAW a nebudes je vubec prat, vlakna se zacnou lamat a dziny se zacnou nejpozdeji do roka rozpadat.

Proste na to ten jejich denim neni stavenej, ale oproti bezny znackovy konfekci je to o level-dva vys a neni to made in China.

Upraveno uživatelem OndraPod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už to tady několikrát psal.

Měl jsem je a už bych je nechtěl ani zdarma.

Nikdy se mi žádný kalhoty neopotrebuji rozedrou v rozkroku, ale tyhle Nudie cca po trech mesicich.

Sice je 2x zdarma prodejce opravil, ale fakt už nikdy.

Přišel jsem do Denim Heads a bez servitek jsem jim to taky rekl, ze jsem se pekne napálil, když jsem u nich kupoval tyhle Nudie lumparny.

Mám je doma 2x zasity, ze to sice není vidět, ale od te foby jsem si je na sebe nevzal.

Kdo chce, tak mu je klidně za cenu dopravy plus čokoládu pošlu velikost 32/32.

Nebo je fakt radsi poliju benzinem a zapalim. ;).

no ale oni nevrdej, ze jsou indigofera :-) je to proste levnejsi znacka v porovnani s HM, nevim id nich nic nemam ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...